Кафедра лісівництва

Адреса: 03041, м. Київ, вул. Горіхуватський шлях, 19. Навчальний корпус № 1, кімнати 91, 92, 95, 100, 106, 107, 124, 137

Тел.: (044) 527-82-82, 527-82-38

Електронна пошта: [email protected]

Завідувач кафедри:
Пузріна Наталія Василівна

Член-кореспондент Лісівничої академії наук України, доцент, кандидат сільськогосподарських наук

 

  Кафедра лісівництва є навчально-науковим структурним підрозділом Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України.

   Початок діяльності кафедри лісівництва датується 60-ми роками ХІХ ст. у Ново-Олександрійському інституті сільського господарства і лісівництва (Польща).

  З метою підвищення ефективності використання навчально-наукового потенціалу працівників університету, удосконалення навчальної та наукової діяльності ННІ лісового і садово-паркового господарства, упорядкування його структури та на підставі рішення Вченої ради університету від 25 жовтня 2017 р. (протокол № 3) та відповідно до наказу №1046 з 1 листопада 2017 року та наказу №797 від 13.07.2018 року кафедра лісівництва була об'єднана з кафедрою технології лісогосподарського виробництва та з кафедрою біології лісу та мисливствознавства із збереженням її назви. 

  Кафедра лісівництва забезпечує проведення всіх видів навчальної, науково-методичної, наукової, культурно-виховної робіт у процесі підготовки фахівців освітніх ступенів „Бакалавр” та „Магістр”; впровадження результатів науково-технічного прогресу у лісогосподарське виробництво та лісопаркове господарство; ввирішення завдань екологічно орієнтованого лісівництва, охорони лісів від пожеж, захисту деревних рослин від ентомошкідників та фітозбудників хвороб, патології лісу, мисливствознавства, комплексної механізації лісогосподарських процесів, лісозаготівель, недеревної продукції та побічних лісових користувань; організація практичного навчання студентів; підготовку наукових кадрів через аспірантуру та докторантуру; проведення виховної роботи зі студентами та слухачами Університету; здійснення інших видів діяльності відповідно до Статуту НУБіП України.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook