Відбулося засідання Ради роботодавців факультетів МТ та КД

10 червня 2015 року
Механіко-технологічний факультет

   10 червня 2015р. в бібліотеці навчального корпусу №11 відбулося спільне засідання деканів, викладачів та Ради роботодавців факультетів механіко-технологічного та конструювання і дизайну. На порядку денному стояли питання пошуку шляхів покращення рівня підготовки інженерних кадрів у НУБіП України. 

   Про цілі і завдання для Рад роботодавців на факультетах університету розповів проректор з навчальної та виховної роботи НУБіП України, академік НААН України, професор Кваша С.М. На зустрічі обговорювались питання стану і перспектив підготовки фахівців, наукових кадрів та наукової діяльності на інженерних факультетах. З доповідями виступипли професори Михайлович Я.М. та Голуб Г.А.

   При обговоренні стану та можливих шляхів покращення рівня підготовки фахівців на факультетах МТ та КД виступили Директор ДНУ "УкрНДІ прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва ім. Л.Погорілого", член-кореспондент НААН України, професор Кравчук В.І., директор ННЦ "Інститут механізації та електрифікації сільського господарства" НААН України, академік НААН України, професор Адамчук В.В.,  Генеральний директор Джон Дір Україна Кутовий І.В. та інші.

   В заключення зустрічі було обрано голову Ради роботодавців факультетів МТ та КД Кутового І.В.

   Сподіваємось на плідну співпрацю Ради роботодавців і факультетів МТ та КД.


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook