В Інституті інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України відбувся Всеукраїнський науково-методичний семінар «Системи навчання і освіти в комп’ютерно орієнтованому середовищі»

2 червня 2015 року
Інститут інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України

      2 червня 2015 р. в Інституті інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України відбувся Всеукраїнський науково-методичний семінар «Системи навчання і освіти в комп’ютерно орієнтованому середовищі» під керівництвом доктора технічних наук, професора, академіка НАПН України Бикова Валерія Юхимовича. Серед присутніх – представники та науковці відділів комп'ютерно орієнтованих засобів навчання, технологій відкритого навчального середовища, відкритих освітньо-наукових інформаційних систем, хмаро орієнтованих систем інформатизації освіти, мережних технологій і баз даних, компаративістики інформаційно-освітніх інновацій (д. пед. н. Спірін О.М., д. тех. н. Буров О.Ю., к. ф. н. Шишкіна М.П., к. пед. н. Пінчук О.П., к. пед. н. Соколюк О.М., к. пед. н. Литвинова С.Г. та ін.) Національної академії педагогічних наук України, вельмишановні гості із вишів східного регіону.
      Проф. Тверезовська Н.Т., а також викладачі-латиністи не лише презентували дві кафедри НУБіП України – кафедру соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті й кафедру української та класичних мов, але й ознайомили присутніх із методологічними проблемами, пов’язаними з проектуванням та впровадженням електронних засобів у навчальний процес аграрних ВНЗ. Досвідом ділилась ст. викл. Балалаєва О.Ю. про використання електронних посібників з латинської мови у процесі підготовки фахівців аграрного профілю.

Доцент І.Вакулик
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook