З Днем народження, університете!

1 червня 2015 року
Київ, НУБіП України

29 травня Національному університетові біоресурсів і природокористування України виповнилося 117 років. На грандіозному дійстві, яке відкрив ректор університету Станіслав Миколайович Ніколаєнко, були присутні велика кількість представників державних органів влади, виробничників, відомих науковців, випускників, студентів.

Колективи Ніжинського агротехнічного інституту і Ніжинського агротехнічного коледжу також взяли активну участь в урочистостях з нагоди Дня університету. Наші навчальні заклади щиро вітали колектив НУБіП України в особі ректора запашним короваєм та теплими словами, демонстрували освітні, наукові та виробничі досягнення, а також пригощали всіх учасників свята смачною козацькою кашею з шкварками, гарбузовою кашею, варениками, гречаниками, домашньою ковбаскою, пареним молоком, бринзою власного виробництва та іншими стравами української кухні чернігівського регіону.

Викладачі та студенти брали активну участь в спортивних та військово-патріотичних змаганнях. Усі присутні отримали незабутні враження від гала-концерту «Голосіївська весна – 2015», а ми ще й кубок за перше місце та грамоти за кращі виступи художніх колективів.

Свято, як кажуть, вдалося на славу! Усі викладачі та студенти, які поїхали до Києва, стали учасниками заходів зі святкування Дня народження НУБіП України та відчули себе членами великої університетської родини.

Зі святом, флагмане аграрної освіти та науки!
Зі святом рідний університет!
Зичимо ми розвитку та процвітання і рухатись лише вперед!!!
А колективові бажаємо нових здобутків та великих відкриттів,
Добра і миру, щастя і здоров’я ще багато-багато років.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook