Cтудентська науково-практична конференція «Сучасна гуманітарна наука в інтерпретації молодих дослідників», секційне засідання «Класичні мови як джерело європейської культури»)

28 травня 2015 року
НУБІП України

28 травня 2015 р. на Гуманітарно-педагогічному факультеті відбулася студентська науково-практична конференція «Сучасна гуманітарна наука в інтерпретації молодих дослідників», у якій було передбачено роботу 23 секцій.
У 4 навчальному корпусі (ауд.78) проходило секційне засідання «Класичні мови як джерело європейської культури», у якому взяли участь студенти факультетів: гуманітарно-педагогічного (напрям «Переклад»), агробіологічного, механіко-технологічного, тваринництва та водних біоресурсів, ветеринарної медицини. Науковими керівниками студентських доповідей були доц. Грищенко І.В., доц. Вакулик І.І., ст. викл. Балалаєва О.Ю., ас. Щур Н.М. На засіданні висвітлювалися актуальні питання класичної філології мовного та літературознавчого спрямування.
Кращими доповідями, на думку студентів, були «Використання класичних мов у назвах автомобільних брендів», «Латина і онлайн-перекладачі: труднощі перекладу», «Латинська мова: мертва чи жива?».
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook