Як влаштуватись на роботу бухгалтера? Шляхи набуття професійної майстерності, роль постійного самовдосконалення та самоосвіти студентів у побудові власної кар’єри

23 травня 2015 року
Кафедра бухгалтерського обліку і аудиту, НУБіП України, м. Київ

22 травня 2015 року до студентів напряму підготовки «Облік і аудит» завітала Антоніна Касяненко – бухгалтер ТОВ «Миронівський хлібопродукт». Вона поділилася зі студентами досвідом пошуку першого місця роботи, особливостями складання резюме, а також розповіла про те, як підготуватись до першої співбесіди та влаштуватись на роботу по спеціальності в успішну і перспективну компанію. Слід зазначити, що Антоніна - випускниця спеціальності «Облік і аудит» НУБіП України 2014року. Саме тому, це додало студентам впевненості в собі та натхнення на нові звершення. Адже багато студентів вважає, що без досвіду роботи влаштуватись в успішну компанію за спеціальностю дуже складно, а то й не можливо.


 

 

Студенти в черговий раз переконались, що найважливіше місце у побудові власної кар’єри займає постійне самовдосконалення та самоосвіта і саме знання – це скарб, який в наш час ціниться найбільше.
Також пані Антоніна погодилася представляти ПАТ «Миронівський хлібопродукт» у складі ради роботодавців, яка формується зараз в університеті та на економічному факультеті, зокрема, для покращення підготовки фахівців спеціальності «Облік і аудит».

 

Зустріч була дуже корисною не тільки для студентів, а й для викладачів, яким було цікаво дізнатись який випускник потрібен успішним українським компаніям та бізнесу.

Щиро дякуємо нашій гості за візит та сподіваємося на взаємовигідне продовження співпраці!

 

Ніна Дворнік,
кафедра бухгалтерського обліку і аудиту НУБіП України


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook