Фестиваль студентської науки – 2015

19 травня 2015, 20:47
НДІ технологій та якості продукції тваринництва

Згідно наказу ректора № 491 від 27.04.2015 року 13 травня 2015 року в аудиторії №400 к.12, у НДІ технологій та якості продукції тваринництва з 10 години розпочав роботу І етап "Фестивалю студентської науки – 2015" із заслуховування звітів про роботу студентських гуртків.

Відкрив фестиваль з вітальним словом директор НДІ Технологій та якості продукції тваринництва І.П. Чумаченко, який зазначив, що участь у гуртковій роботі є однією з провідних форм у формуванні науковця.

У фестивалі прийняли участь представники усіх студентських наукових гуртків НДІ Технологій та якості продукції тваринництва.

Оцінювати виступи представників студентських гуртків було запрошено журі з НДІ здоров’я тварин у складі 7 осіб (3 – науково-педагогічні працівники, 2 – представники ради аспірантів, 2 – представники студентського активу), які зазначили різноманітну діяльність наукових гуртків.

За результатами виступів, членами журі було обрано та рекомендовано до участі в ІІ етапі фестивалю студентської науки представників трьох гуртків, які зайняли відповідно І, ІІ і ІІІ місце:

І – «Технології виробництва яєць і м’яса птиці» (відповідальний проф. Пономаренко Н.П.);

ІІ – «Декоративних гідробіоресурсів» (відповідальний доц. Шевченко П.Г., асист. Халтурин М.Б.)

ІІІ – «Дослідження якості м’яса та м’ясних продуктів» (відповідальний доц. Штонда О.А.);

За результатами роботи 14 травня 2015 року

 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook