Святкування Дня Європи

19 травня 2015 року

     Справжнє святкування Дня Європи розпочалося серед студентів Бережанського агротехнічного коледжу. Беручи участь у різних заходах, студенти вкотре доводять,що саме мальовниче місто Бережани- це частинка європейської держави. Заходи, організовані викладачами спільно з студентами пропагують європейські цінності, дають можливість студентам вчитися демократії, формувати в молодого покоління свідомість про спільну європейську належність та розвиток почуття відповідальності за спільне майбутнє. Метою проведення свята є ознайомлення студентів з культурою, мовою, традиціями, пам'ятками архітектури та історією народів Європи; формування нового покоління європейців та виховання молодих талановитих лідерів.
     Студенти груп ЕкБ- 11М і ЕоК-11М взяли участь у інтелектуальній грі «Турнір знавців англійської мови» під назвою «Європейський калейдоскоп» з метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, етичного виховання, духовного багатства, моральної чистоти. Адже вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.
     Під час гри студенти показали гарну ерудицію , знання англійської мови та згуртованість і вміння працювати в команді.
Враження-незабутні. Юні серця переповнені радістю. Ми сподіваємося, що захід вніс хоч маленьку, але свою частинку у збагаченні знань кожного студента про Європу і країни, що входять до ЄС.
    На студентів ще попереду чекає кілька різних за тематикою заходів. 

Викладачі циклової комісії
гуманітарних дисциплін
Куца С.І.
Фик Ж.М.


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook