На факультеті пройшов науково-методичний семінар з підвищення психолого-педагогічної майстерності

12 травня 2015, 14:00
Навчальний корпус 6, ауд. 222

Науково-методичний семінар з підвищення психолого-педагогічної майстерності провели співробітники гуманітарно-педагогічного факультету для НПП двох факультетів - землевпорядкування та юридичного.

Декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук у вступному слові зазначив, що дана подія є необхідною ланкою фахового зростання і вдосконалення як молодих, так і досвідчених викладачів, адже на початку педагогічної діяльності кожен повинен оволодіти ефективними прийомами взаємодії із студентством  та проходити такі семінари опродовж своєї професійної діяльності.

Доцент кафедри соціальної роботи та психології Людмила Омельченко  у своєму виступі розкрила деякі особливості виникнення конфліктів "студент-викладач" та сприйняття викладачем студентів а також продемонструвала засоби для регуляції свого психологічного стану та усунення наслідків стресу.

Разом із завідувачем кафедри методики навчання та управління навчальними закладами Миколою Пригодієм  усі присутні поринули у світ нетрадиційних методів професійного навчання.

Завершив семінар завідувач кафедри соціальної роботи та психології Віталій Шмаргун. Він зазначив, що сучасний світ сповнений можливостями впливу на свідомість людини, психологічної маніпуляції та навіювання. Про те, як цьому запобігти, які механізми психологічного захисту і протидії використовувати, що слід робити, аби відновлювати внутрішні сили і запобігати професійному вигорянню, докладно і розповів Віталій Шмаргун. Він також запросив усіх охочих до співпраці зі створеним на базі гуманітарно-педагогічного факультету Центру соціально-психологічних служб.

На завершення декани обох факультетів Олена Яра і Тарас Євсюков висловили від імені усіх присутніх вдячність за організацію змістовного й цікавого семінару.


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook