75-річчя Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу

7 травня 2015 року

    7 травня 2015 року відбулося чергове засідання ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Тернопільської області. На цей раз директорів області гостинно приймав у себе Чортківський гуманітарно-педагогічний коледж, який святкував у цей день своє 75-річчя.
    На порядку денному засідання було питання участі голови ради директорів Калушки В.П. у черговій нараді в Міністерстві освіти і науки щодо місця та ролі коледжів і технікумів у вищій освіті. Володимир Павлович увійшов до складу робочої групи щодо питань Закону України «Про вищу освіту», зокрема що стосується проблем підготовки молодших спеціалістів чи молодших бакалаврів. Нарада відбувалася за участі одного з авторів чинного Закону – Лілії Гриневич.
   Наступним питанням була інформація про участь Тернопільської делегації від освітян у заходах, приурочених вшануванню пам’яті вчителів, замучених у таборах Освенціуму під час Другої світової війни (XXX Nauczycielskich Dni Pamięci I Pokoju, Katowice – Oświęcim, 27 kwietnia 2015 roku). У списку жертв – і вчителька з Тернополя Марія Квейцен.
   Наостанку директор Тернопільського кооперативного торговельно-економічного коледжу Мулярчук Василь Миколайович запросив усіх на благодійний фестиваль-ярмарок «Сало – то є сила», який відбудеться 14 травня 2015 року. Виручені кошти від продажу продукції з сала будуть передані на потреби воїнів АТО.
   А далі усі присутні перемістилися до святкової зали, де взяли участь в урочистостях вшанування ювілярів.
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook