Вітаємо переможців ХVІІІ Міжнародної студентської науково- практичної конференції

8 травня 2015 року

    Уже не перший рік студенти нашого університету під керівництвом доцента кафедри історії і політології Ісакової Наталії Петрівни беруть активну участь у роботі міжнародних та всеукраїнських студентських конференцій, їх неодноразово нагороджували дипломами та грамотами. Статті студентів у співавторстві з нашим викладачем були опубліковані в збірниках наукових праць.

IMG_c72b7860468ae835b16c5cc84765bfe6.jpg
У цьому році в роботі п’яти секцій ХVІІІ Міжнародної студентської науково-практичної конференції «Україна: історія, культура, пам’ять», яка відбулась 29–30 квітня 2015 р. на базі кафедри історії Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» брало участь 16 студентів І курсу економічного, гуманітарно-педагогічного (філологи), агробіологічного факультетів, факультету захисту рослин, біотехнологій та екології. Усі студенти – члени двох студентських наукових історичних гуртків «The Unknown Pages of the History of Ukraine», «Історія Батьківщини ─ історія моєї держави», науковим керівником яких є доцент Ісакова Н.П.
20150429_102057.jpg
     Доповіді наших студентів викликали значний інтерес учасників конференції, бо в них демонструвалися нестандартні підходи до висвітлення актуальних та маловідомих аспектів етнічного, етнополітичного, розвитку суспільства, досвіду державотворення, життєвого та творчого шляху видатних особистостей, культурного життя українського народу. Під час науково-практичної конференції студенти мали можливість доторкнутись до справи «творення історичної науки», продемонструвавши свої знання в царині вітчизняної історії, свої творчі здібності та набуті ними навички наукової роботи.
     Студенти не лише виступили з доповідями на конференції, а й подали в межах її програми наукові роботи в оргкомітет для участі в міжуніверситетському студентському науковому конкурсі.
       (ДОКЛАДНІШЕ)
       Оргкомітет конференції нагородив за змістовні наукові роботи студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України:

Дипломом I ступеня

КУРИЛКО Олену Василівну (гуманітарно-педагогічний факультет);
ЛИСАК Юлію Андріївну (економічний факультет).
 
Дипломом II ступеня
ПОГУКАЙ Карину Євгенівну (гуманітарно-педагогічний факультет);
ЧЕРКАВСЬКУ Аліну Олексіївну (агробіологічний факультет);
ІСКРУ Ксенію Олександрівну (факультет захисту рослин, біотехнологій та екології),
МАРХАЛЬЧУК Ганну Віталіївну (факультет захисту рослин, біотехнологій та екології).
 
Дипломом III ступеня
БОНДАР Вероніку Валеріївну (гуманітарно-педагогічний факультет),
НОВІЦЬКУ Катерину Петрівну (економічний факультет),
КВЕТНИЦЬКУ Поліну Ігорівну (факультет захисту рослин, біотехнологій та екології).
 
     Науковий керівник студентів-переможців доцент Ісакова Н.П. за професіоналізм в керівництві науково-дослідною роботою талановитих студентів, що сприяє реалізації їх наукового і творчого потенціалу, нагороджена Почесною грамотою.
 
      Щиро вітаємо переможців і бажаємо їм нових перемог і творчих злетів!!!
Н.Ісакова
доцент кафедри історії і політології,
В.Бондар
студентка гуманітарно-педагогічного факультету
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook