Робота секції 1. «СТАНДАРТИЗАЦІЯ І СЕРТИФІКАЦІЯ ПРОДУКЦІЇ АПК ТА ТЕХНОЛОГІЙ І ЗАСОБІВ ЇЇ ВИРОБНИЦТВА»

5 травня 2015 року
м. Київ, НУБіП України
VМіжнародної наукової конференції «Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва і переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
 
 
 
23-24 квітня на кафедрі стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції відбулася V Міжнародна наукова конференція «Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва і переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства».
Секція «СТАНДАРТИЗАЦІЯ І СЕРТИФІКАЦІЯ ПРОДУКЦІЇ АПК ТА ТЕХНОЛОГІЙ І ЗАСОБІВ ЇЇ ВИРОБНИЦТВА» була представлена 78 доповідями, в тому числі закордонних:

1.       R. Gerard, AgroSupLyon, France, L. Nesterova, V. Shaposhnik,

Procédured’etalonnage des balancesselon la normeISO 17025

2.       D.Levbicka, Wroclaw University of Economics (Poland)

Control system for food safety in Poland

Серед представлених доповідей найбільший інтерес викликали:
 
1.Лісніченко Т.В., Ф.В. Грищенко
Визначення статистичних методів під час розроблення, впровадження та функціонування систем управління якістю
2.Т.С. Янкова, Ю.В. Слива
Аналіз вимог ДСТУ ISO 9004:2012 до поліпшення систем управління якістю
3. Т.С.Липка, Г.Д.Гуменюк
Обґрунтування доцільності розроблення стандарту на технологію виробництва гарбузового соку
4.М.П. Нечай, Л.О. Нестерова
Особливості системи управління персоналом у фармацевтичній галузі
 5.О.В. Мотринчук, С.Д. Мельничук
Активізація співпраці вищих навчальних закладів та роботодавців як механізм підвищення якості освіти
6.І.В. Голінка
Стандартизація процесів інноваційного розвитку науково-дослідних установ
7.Ю.Ю. Бурсаков, Ю.В. Слива,
Аналіз ризиків для безпеки харчових продуктів при виробництві рибних кулінарних виробів
8. Д.Л. Зав’ялов, Г.Д. Гуменюк
Обґрунтування необхідності розроблення проекту стандарту на метод неруйнівного випробування пиломатеріалів
9.А. О. Октисюк, Л.О. Нестерова
Розроблення екологічних критеріїв для маргарину і подібних харчових жирів з метою екологічного маркування згідно ДСТУ iso 14024
10.Т.В.Харченко, Ю.В. Слива
Аналіз екологічних аспектів при виробництві хлібобулочних виробів
11.О.О. Юрченко,Н.Б. Сілонова
Аналіз передумов щодо розроблення системи управління якістю лабораторії
12.Г.В. Гуцал, Ю. В. Слива
Сучасний стан та перспективи розвитку системи менеджменту якості у вищих навчальних закладах України
13. В.К. Краснопоясовська, Н.Б. Сілонова
Можливість застосування ISO 9004 в умовах ДП «Конотопський авіаремонтний завод «АВІАКОН»
14. Пашук Т. В., Слободянюк Н.М.
Показники якості та безпечності хліба “ПШЕНИЧНИЙ”
15. В. Головатюк, Н.Б. Сілонова
Застосування належних практик у сільському господарстві
16.О. Маслов, Ю.В. Слива
Аналіз показників якості паштетів рибних
17. В.В. Халаман, Слободянюк Н.М.
Удосконалення управління якістю готельного комплексу «Русь»
18. Н.В. Рейса,Ю.В. Слива
Стан гармонізації вимог до косметичної продукції з європейськими
19. А.В. Здоренко, Л.О. Нестерова
Розроблення елементів системи управління персоналом підприємств АПК
20. К.П. Мамедова, Г.Д.Гуменюк
Розроблення проекту стандарту на технологію утримання лорієвих
 
Серед представлених доповідей дипломами І-ІІІ ступеню були представлені:
І ступеня - Д.Л. Зав’ялов, Г.Д. Гуменюк
Обґрунтування необхідності розроблення проекту стандарту на метод неруйнівного випробування пиломатеріалів
ІІ ступеня - Т.С.Липка, Г.Д.Гуменюк
Обґрунтування доцільності розроблення стандарту на технологію виробництва гарбузового соку
ІІ ступеня - М.П. Нечай, Л. О. Нестерова
Особливості системи управління персоналом у фармацевтичній галузі
ІІІ ступеня - Ю.Ю. Бурсаков, Ю.В. Слива,
Аналіз ризиків для безпеки харчових продуктів при виробництві рибних кулінарних виробів
ІІІ ступеня - В.В. Халаман, Слободянюк Н.М.
Удосконалення управління якістю готельного комплексу «Русь»
ІІІ ступеня - О.О. Юрченко,Н.Б. Сілонова
Аналіз передумов щодо розроблення системи управління якістю лабораторії
 
Зауваження та побажання по роботі секції :
Висловлюємо подяку організаторам за високий рівень організації та проведення конференції. Як побажання – успіхів у майбутніх досягненнях
 
В.о. зав. кафедри стандартизації
та сертифікації
сільськогосподарської продукції
Нестерова Лідія Олександрівна

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)