Інтелект – Гра

30 квітня 2015 року
НДІ економіки і менеджменту
У Національному університеті біоресурсів і природокористування кафедрою фінансів і кредиту проводяться заходи присвячені Дню науки, який святкується в Україні 16 травня. 
Зокрема 23.04.2015 р. відбулася інтелект – гра «Я фінансист» серед студентів 1- 5 курсів економічного факультету та наукових гуртків «Клуб фінансового аналітика» і «Розвиток фінансового ринку в Україні». Гра є другим етапом великого інтерактивного воркшопу, що відбудеться 18.05.2015р. «Фінансова наука від покоління до покоління: теорія, практика, досвід».
В рамках гри було показано фрагмент фільму «Планета мавп», в якому журналістами визначено рівень інтелекту українців. Дослідження показали, що 18% нації є з рівнем інтелекту менше 90 балів, при нормі 5%.  Але середній рівень інтелекту в Україні знаходиться на другому місці після Гонконгу (106 балів), тобто є чи не найвищим у світі. Високий інтелект підтвердили і учасники гри. 
Члени журі, на чолі з головою - деканом Дібровою А.Д., завідувачем кафедри фінансів і кредиту Зеліско І.М., завідувачем кафедри бухгалтерського обліку та аудиту Камінською Т.Г.,  заступником декана економічного факультету Лабенком О.М., доцентами Арістовою Н.О., Аврамчук Л.А., Негодою Ю.В. оцінювали рівень виконання завдань командами.
Відкриваючи подію Діброва А.Д. відмітив необхідність проведення таких наукових заходів серед молоді та студентів університету, що є свідченням їх прагнення до знань та підтвердження статусу однієї з найінтелектуальніших націй світу.  
Команди: РЕФОРМ@, ФІНАНСОВА ЕЛІТА, FINANCE GURU, TEAM OF LEADERS - змагалися між собою у логічних, прикладних та теоретичних завданнях з фінансів за звання найбільш інтелектуальної команди. Усі команди показали достатньо високий рівень знань та логічного мислення, також був присутній і «ефект везіння». Здивувала своїми відповідями команда TEAM OF LEADERS, що складається переважно із студентів 1 курсу, а отже була менш обізнаною у економічних питаннях порівняно із старшокурсниками. Журі на досить високому рівні оцінило гру команд і готове оголосити переможців 2 туру інтелектуального воркшопу «Фінансова наука від покоління до покоління: теорія, практика, досвід» 18.05.2015 р. 
 
 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook