Регіональний семінар заступників директорів шкіл з виховної роботи

23 квітня 2015 року
 

У формі вечорниць 23 квітня у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж » та ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут » пройшов регіональний семінар заступників директорів шкіл з виховної роботи на тему: «Національно-патріотичне виховання як складова частина духовного розвитку громадянина України».

Господині вечорниць П’єнтак Г.І. та Бойко О.І. гостинно зустрічали гостей у своїй світлиці. З привітальними словами до гостей звернулися директор коледжу Пилипишин С.І та перший заступник директора інституту з наукової , навчальної та навчально-методичної роботи Русиняк М.О.

Цікавим та змістовним видався виступ Архієпископа Тернопільського, Кременецького та Бучацького Нестора.

Галина Процик (заступник директора коледжу з виховної роботи) та Володимир Зайчук (завідувач відділу гуманітарної освіти, виховання та студентських справ інституту) розказали про зміст та завдання національно-патріотичного виховання.

Куратор групи Сп-31М Зборівська О.М. поділилася з присутніми своїми знаннями про національно-патріотичне виховання підлітків в сучасних умовах, здобутками та ідеями, які вона втілює в життя як куратор групи.

Запрошені гості обмінялися досвідом роботи в цьому напрямі. По закінченню семінару щиро подякували організаторам за змістовний, повчальний та цікавий семінар, побажали подальших успіхів та творчих злетів.

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook