Конференція трудового колективу ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж»

7 квітня 2015 року
Аудиторія 108

  7 квітня у відокремленому підрозділі університету «Ніжинський агротехнічний коледж» відбулася конференція трудового колективу. На ній були присутні делегати від педагогічних працівників, студентського колективу та співробітників інших структурних підрозділів коледжу.
     На конференцію завітав заступник начальника навчального відділу з питань діяльності вищих навчальних закладів І-ІІІ рівнів акредитації Ярослав Лікар та голова Ніжинської районної ради Олег Бузун.

    

     Після організаційних моментів заступник голови профспілкової організації коледжу Олександр Кириченко запросив до слова претендента на посаду директора коледжу Олену Литовченко.
     У своїй доповіді Олена Володимирівна окреслила основні етапи створення коледжу та загальні перспективи розвитку навчального закладу відповідно до програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020». Детальніше зупинилася на якісному проведенні профорієнтаційної роботи, як найважливішому чиннику для збереження контингенту студентів. Кандидат звернула увагу на необхідність нарощування кадрового потенціалу, збільшення кількості педагогічних працівників із науковими ступенями та вищою категорією. 

     Доповідач запропонувала створення єдиного комплексу інститут-коледж як центру практичної підготовки. Це викликано спільним територіальним розташуванням, єдиною матеріально-технічною базою та спільним здійсненням усіх видів діяльності з Ніжинським агротехнічним інститутом.
     На завершення виступу Литовченко О.В. зауважила на важливості збереження традицій навчального закладу та необхідності зусиль всього колективу викладачів, працівників та студентів для реалізації намічених планів.

     

     Під час обговорення виступаючі підтримали кандидатуру Литовченко О. В. та запевнили, що вона, як керівник нового покоління з чітким баченням майбутнього, зможе забезпечити стабільне існування і розвиток коледжу.
     За результатами таємного голосування конференція трудового колективу рекомендувала вченій раді університету на посаду директора ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж» Литовченко Олену Володимирівну.


 

     Присутній на конференції заступник начальника навчального відділу з питань діяльності вищих навчальних закладів І-ІІІ рівнів акредитації Ярослав Лікар зазначив, що конференція відбулася відповідно до вимог чинного законодавства, та побажав реалізувати все задумане.

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook