Кафедра землевпорядного проектування

Адреса: 03040, м. Київ, вул. Васильківська, 17, навчальний корпус № 6, кім. 117-119

Електронна пошта: [email protected]

Завідувач кафедри:
Мартин А.Г.

доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НААН, почесний землевпорядник України

 
    Кафедра землевпорядного проектування забезпечує підготовку бакалаврів та магістрів за напрямом «Геодезія та землеустрій» за профілюючими інженерно-економічними дисциплінами. Протягом останнього десятиріччя кафедра стала одним із провідних центрів землевпорядної науки та освіти України.
     Місія кафедри полягає у наданні студентам сучасних знань, завдяки яким вони зможуть приймати відповідальні інженерні рішення щодо інтеграції управління земельними, водними, лісовими ресурсами, регулювати розвиток урбаністичних систем, забезпечувати збереження біорізноманіття та природних ресурсів для задоволення потреб людства.
    Викладацька та наукова робота кафедри акцентується на питаннях територіального планування, упорядкування земельно-майнових відносин, розвитку сільських територій та забезпеченні сталого землекористування. Значна увага приділяється питанням завершення земельної реформи в Україні, адміністративно-територіального устрою та управління сільськогосподарською нерухомістю.
    Викладачі кафедри беруть активну роботу у підготовці нормативно-правових актів та документів у галузі стандартизації, які дозволять наблизити землекористування в Україні до кращих практик Європейського Союзу.
   На кафедрі працюють відомі фахівці із землеустрою, економіки землекористування, земельного права, територіального управління, геодезії, які мають значний практичний досвід виконання робіт із землеустрою, територіального планування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook