Конференція трудового колективу ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж»

2 квітня 2015 року

02 квітня 2015 року відбулася конференція трудового колективу Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Бережанський агротехнічний коледж».

Конференц-зал коледжу був переповнений. Вибори керівника, який би створив умови для росту, – важливе завдання для колективу.

Упродовж 6 місяців обов’язки директора коледжу виконувала Пилипишин Світлана Ігорівна.

Представником від Національного університету біоресурсів і природокористування України на конференції був Лікар Ярослав Олексійович, заступник начальника навчального відділу з питань діяльності вищих навчальних закладів І-ІІІ рівнів акредитації.

Представником від районної влади був Лихолат Ярослав Володимирович, перший заступник голови Бережанської районної адміністрації.

На початку конференції голова профспілкової організації коледжу Білан Людмила Василівна ознайомила присутніх з порядком денним, вона головувала на зборах як голова первинної профспілкової організації працівників коледжу. Людмила Василівна розпочала конференцію з обрання президії та секретаря і надала слово в. о. директора коледжу Світлані Ігорівні Пилипишин.

Доповідаючи перед трудовим колективом, Світлана Ігорівна спершу зупинилася на тих формах і методах проведеної профорієнтаційної роботи, що було першочерговим завданням на початку її роботи для забезпечення набору студентів 2015 року.

Висловила вдячність всьому колективу коледжу за ті славні традиції, які започатковані в коледжі та за збереження його матеріально-технічної бази. Світлана Ігорівна коротко зупинилася на тому, що було зроблено колективом коледжу за рік.

Враховуючи сучасний економічний стан в країні, Світлана Ігорівна особливо наголосила на необхідності режиму економії.

Менше зупиняючись на тому, що вже зроблено, адже результати цієї роботи на виду, Світлана Ігорівна довела до присутніх своє бачення майбутнього розвитку коледжу, представивши перспективний план його розвитку на п’ять наступних років. А це – подальше поліпшення матеріально-технічної бази, закінчення тих робіт, які вже розпочато, значне удосконалення навчальної бази, подальша комп’ютеризація навчального процесу через поповнення комп’ютерною технікою нового покоління, розширення мережі Інтернет та WI-FI. Мріє, щоб у кожному навчальному кабінеті була мультимедійна техніка і щоб значно оновився бібліотечний фонд сучасною навчальною літературою.

Але щоб плани стали реальністю, в перспективі розвиток шляхів його реалізації – відкриття підготовчих курсів для вступу в коледж, курсів для підготовки нових робітничих професій та надання інших платних послуг не заборонених чинним законодавством з тим, щоб значно збільшувати позабюджетний фонд.

Лейтмотивом всього звіту було приведення в належний стан навчально-матеріальної та матеріально-технічної бази для забезпечення організації навчально-виховного процесу та створення комфортних умов для освітньої діяльності викладачів та кожного працівника, а також для навчання, проживання та дозвілля кожного студента.

На закінчення Світлана Ігорівна подякувала колективу коледжу за розуміння та підтримку.

В обговоренні доповіді Ярослав Олексійович Лікар виразив впевненість в тому, що передав коледж у надійні руки, що Світлана Ігорівна, незважаючи на нелегкий економічний стан, знаходить можливість значно поліпшити матеріально-технічну базу коледжу, та закликав колектив підтримати кандидатуру Світлани Ігорівни Пилипишин при обранні на посаду директора коледжу.

Усі виступаючі підтримали кандидатуру Світлани Ігорівни на посаду директора коледжу та висловили впевненість, що вона як творча, креативна особистість, як керівник нового покоління з чітким баченням майбутнього зможе вивести навчальний заклад на новий виток його розвитку, щоб коледж і надалі був лідером серед навчальних закладів з підготовки конкурентоспроможних фахівців.

Після обговорення було обрано лічильну комісію. Людмила Василівна Білан ознайомила присутніх з порядком голосування, відкрила пакет з підготовленими бюлетенями і передала їх комісії. Після закінчення голосування лічильна комісія підрахувала голоси.

Лічильна комісія оголосила результати голосування: із 68 присутніх в залі бюлетені отримали 68 осіб, «за» проголосували 68 осіб, «проти» – 0 осіб. Результати голосування присутні зустріли оплесками.

На закінчення Людмила Василівна висловила вдячність колективу коледжу за підтримку та довіру Світлані Ігорівні Пилипишин бути директором коледжу та висловила задоволення з того, що, прийнявши рішення рекомендувати Світлану Ігорівну на посаду директора коледжу як молодого і перспективного керівника, адміністрація НУБіП України не помилилась, а Світлана Ігорівна оправдала їх довіру.

Від імені адміністрації НУБіП України Ярослав Олексійович привітав Світлану Ігорівну з підтримкою трудового колективу на посаду директора ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж».

Тож побажаємо їй здійснення всіх її планів!

 

 

 

Голова профспілкової організації студентів Лещук В.І. 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook