День відкритих дверей у НУБіП

28 березня 2015, 10:00
Навчальний корпус №15, ауд. 231
 Вибір професії, яка стане запорукою успішного майбутнього, - більше, ніж складний етап життя кожної людини, оскільки ніколи не можеш передбачити усі можливі перешкоди і прорахувати наперед усі кроки. Зустрічі з керівництвом, з викладачами та студентами вищих навчальних закладів, організовані для випускників шкіл, - один із найкращих способів сформувати чітке бачення свого фаху, вихідна точка польоту у незвідані сфери свого майбуття.

Нерідко подібні зустрічі проводять саме з метою популяризації певного ВНЗ, що в умовах сьогодення є виправданим і, більше того, очікуваним. День відкритих дверей у Національному університеті біоресурсів і природокористування в цьому плані суттєво відрізняється від інших ВИШів, адже, насамперед, перед адміністрацією та науково-педагогічними персоналом закладу стоїть завдання допомогти випускниками сформувати тверде уявлення про спеціальності, які забезпечує заклад.

 

День відкритих дверей у цьому році дав змогу школярам та їх батькам почути найактуальнішу інформацію з перших вуст, задати будь-які запитання Ректору НУБіП України, працівникам праймальної комісії, майбутнім деканам та поспілкуватись у неформальній атмосфері із завідувачами кафедр, викладачами та студентами.Крім цього, кожен учасник Дня відкритих дверей зміг відвідати науково-інноваційні навчальні лабораторії університету та на власні очі переконатись у тому, що наш ВНЗ - найкраща альтернатива із можливих!!!

 

Жорнокуй Уляна Василівна, канд.філол. наук, асистент кафедри романо-германських мов і перекладу

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook