Профорієнтаційна робота доцента кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин факультету ветеринарної медицини НУБіП України Данілова Василя Бенедиктовича

23 березня 2015, 10:55
Рівненська область

Доцент кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин факультету ветеринарної медицини НУБіП України Данілов Василь Бенедиктович провів профорієнтаційну роботу у Млинівському державному технолого-економічному коледжі Рівненської області та Озерській середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів с. Озеро Володимирецького району Рівненської області в період з 16 березня по 18 березня 2015 року згідно наказу ректора № 45«в» щодо вступу у 2015 року на навчання до НУБіП України і, зокрема, на спеціальність «Ветеринарна медицина».
Доц. Данілов В.Б. є випускником 1981 року даного коледжу та випускником 1978 року Озерської середньої школи Володимирецького р-ну Рівненської області і керівництво навчальних закладів з радістю зустріли випускника та провели таку зустріч.
У рамках профорієнтаційної роботи проведена зустріч із заступником директора з навчальної роботи Млинівського державного технолого-економічного коледжу Йосенко М.М., завідувачем відділення ветеринарної медицини, кандидатом ветеринарних наук Олійником В.Р., директором Озерської школи Чашкою М.І. і обговорені питання щодо вступу випускників на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України. У зустрічі з доц. Даніловим В.Б. прийняли участь студенти 4 курсу у кількості 68 осіб та 8 викладачів відділення «Ветеринарна медицина», випускники Озерської середньої школи 11 класу у кількості 27 осіб.
Доц. Данілов В.Б. представив презентацію про НУБіП України та факультет ветеринарної медицини, були роздані буклети з правилами прийому до НУБіП України і роз’яснені усі положення вступу, і, зокрема, на спеціальність «Ветеринарна медицина» у відповідності до нового Закону України про вищу освіту, газета «Університетський кур’єр», у якій опублікована стаття про випускника Млинівського коледжу та аспіранта факультету ветеринарної медицини НУБіП України Турчика Андрія, який, будучи батьком двох маленьких дітей, захищає незалежність і суверенітет України на сході, буклети факультету та університету тощо.
Під час свого виступу доц. Данілов В.Б. звернув особливу увагу на складові у підготовці спеціалістів будь-якого напрямку і особливо спеціальності «Ветеринарна медицина». Перш за все – це кадровий потенціал (професорсько-викладацький склад), який на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України найпотужніший у порівнянні з іншими факультетами ветеринарної медицини України і налічує 35 професорів (з них 1 Герой України, 6 академіків та членів-кореспондентів НАН та НААН України), більше 50 доцентів. Друге – це навчально-методичне, матеріально-технічне забезпечення навчального процесу та практична підготовка, яка на факультеті ветеринарної медицини на найвищому рівні у порівнянні з іншими закладами освіти. Викладачі факультету ветеринарної медицини НУБіП України є авторами більшості підручників, посібників та монографій, які видаються під грифом Міністерства освіти і науки України. В структурі університету є чотири навчально-дослідні господарства, де студенти проходять практичну підготовку. Можливість стажування та проходження практичної підготовки за кордоном також надається. Третє – це культурно-виховна та спортивно-масова робота, яка в НУБіП України та факультеті ветеринарної медицини на досить високому рівні. Студенти факультету ветеринарної медицини постійно займають перші та призові місця у спортивних змаганнях та творчих конкурсах (Краса НУБіП України, «Голосіївська весна» тощо).
Усі випускники Млинівського державного технолого-економічному коледжу Рівненської області та випускники 11 класу Озерської середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Озеро Володимирецького району Рівненської області запрошені на День відкритих дверей в НУБіП України, який відбудеться 28 березня 2015 року.

Доцент кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин

факультету ветеринарної медицини

Данілов Василь Бенедиктович
 


Зустріч з керівництвом коледжу
Зав. відділенням Олійник В.Р.  представляє випускника коледжу доц. Данілова В.Б
Зустріч з випускниками та викладачами коледжу
Зустріч з випускниками та викладачами коледжу
Зустріч з випускниками та викладачами коледжу
Роздача інформаційного матеріалу
Роздача інформаційного матеріалу
Зустріч з випускниками та викладачами коледжу
Подяка за зустріч та інформацію
Зустріч  з викладачами коледжу та однокурсниками
Зустріч  з викладачами коледжу та однокурсниками
Доц. Данілов В.Б. біля галереї коледжу та річки Іква
Зустріч з керівництвом школи
Зустріч з учнями 11 класу
Зустріч з учнями 11 класу
В музеї школи с. Озеро
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook