Кафедра інженерії енергосистем

Вступнику

 Дорогий друже!

В наш час, підготовка висококваліфікованого фахівця потребує не лише теоретичних знань, а й відповідних практичних навичок з обраної спеціальності.
Кафедра теплоенергетики ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України є сучасним інноваційним освітньо-науковим осередком підготовки фахівців для сфери теплоенергетики, має багатолітню історію та потужний науково-педагогічний колектив, який здатний на сучасному рівні забезпечити успішне оволодіння професією енергетика, запрошує тебе на навчання за спеціальністю 144 «Теплоенергетика»!
Ми здійснюємо підготовку фахівців освітнього ступеня (ОС) «Бакалавр» та ОС "Магістр" на денній формі навчання за державним замовленням і за кошти фізичних (юридичних) осіб на базі повної загальної середньої оствіти, освітньо-кваліфікаційного рівня (ОКР) молодшого спеціаліста/бакалавра та ОС бакалавра або ОКР спеціаліста.
 
 
Навчаючись за спеціальністю 144 "Теплоенергетика" ти отримаєш ТОП-5 переваг, які круто вплинуть на твій старт та подальше професійне зростання, зокрема:
 
 
Ми надаємо студентам сучасну навчальну базу з високо-технологічними лабораторіями, які оснащені сучасними зразками енергетичного обладнання всесвітньо відомих фірм-виробників.
Наші студенти, які навчаються в ННІ на ОС «Магістр», можуть отримати ще і диплом европейського зразка Варшавського університету наук про життя (SGGW), з яким підписано та ратифіковано відповідну угоду про співпрацю.
Випускники кафедри теплоенергетики, які бажають займатися науковою діяльністю, мають змогу навчатися в аспірантурі НУБіП України за державним замовленням та за кошти фізичних (юридичних) осіб.
 
Колектив кафедри та команда Національного Еразмус+ офісу в Україні спільно з Erasmus Student Network Kyiv надають всі можливості для навчання і практики в провідних європейських університетах, молодіжних обмінів у межах Програми Європейського Союзу Еразмус+.
 
"Ключ до успіху бізнесу - в інноваціях, які, в свою чергу, народжуються креативністю та інженерною думкою".
 Зроби свій перший крок – обери спеціальність «Теплоенергетика»!
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook