Відбулося засідання кафедри економіки

15 вересня 2023 року

14.09.2023 року у змішаному форматі відбулося засідання кафедри економіки під головуванням  завідуючої  кафедри д.е.н., професора Байдали Вікторії Володимирівни. 

Викладачі кафедри продовжують  вести активну діяльність та налаштовувати ефективну роботу. Зокрема, учасники засідання обговорили важливі моменти стосовно проведення інтенсивних занять з бакалаврами і магістрами;  життєдіяльності кафедри на найближчий час; актуальність  ефективної профорієнтаційної роботи та нові аспекти проектної і науково-інноваційної діяльності. 
 
 
Серед актуальних питань:
-особливості і результати  вступної кампанії 2023 року та результати профорієнтаційної роботи;
-проведення аудиторних занять;
-реалізація дистанційного навчання;
-особливості електронного навчання.
 
 
 
Вікторією  Володимирівною була поставлена низька завдань  співробітникам кафедри та обговорено способи їх виконання на найближчий час і перспективу. 
 
 
Викладачі готують публікації, візьмуть участь у інтернет-конференціях, здійснюють керівництво науково-дослідною роботою студентів-магістрів з підготовки ними матеріалів для апробації проведених досліджень магістерських робіт.  
 
 
Також були обговорені й інші питання роботи кафедри. На цьому порядок денний засідання був вичерпаний. Співробітники повернулись до виконання своїх справ.
Бажаємо всім успіхів у роботі та міцного здоров’я!
 
         Лариса Коваленко, секретар кафедри
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook