Механіко-технологічний факультет

Культурно-виховна робота

   Студентське життя в НУБіП України дуже різнобарвне. Університет надає широкі можливості для розвитку та самореалізації кожної особистості. Студентам створено умови для самостійного вдосконалення знань у вільний від навчання час, розвитку їх захоплень, усі бажаючі можуть зайнятися громадською діяльністю, спробувати себе у студентському самоврядуванні, різноманітних гуртках, секціях, клубах та центрах за інтересами.
    Студенти механіко-технологічного факультету займають активну громадянську позицію, про що свідчить їх участь в у заходах Університету, присвячених державним святам на подіям.
    Щорічно студенти факультету спільно з НПП беруть участь в урочистих зібраннях з нагоди Дня державного прапора і Дня незалежності України.

 

   У межах святкування Дня університету, 28 травня відбуваються зустрічі ректора Станіслава Ніколаєнка зі студентським активом.

   Вшановуючи національні традиції українського народу, студенти та співробітники механіко-технологічного факультету щороку, в третій четвер травня, відзначають Всесвітній День вишиванки.

   Справжнім святом для вступників механіко-технологічного факультету є Урочиста посвята у студенти. У цей день вручаються студентські квитки та залікові книжки – безапеляційні документальні «атрибути» студента.

   Щорічно в Університеті проходять творчі та інтелектуальні конкурси. Зокрема на початку весни проходить найулюбленіший конкурс студентів НУБіПу – «Міс та Містер НУБіП». Найкращі представники студентства механіко-технологічного факультету є переможцями номінацій та удостоєні високих титулів конкурсу.

   В кінці жовтня на механіко-технологічному факультеті відбуваються розумові баталії у форматі "Що? Де? Коли?". Питання на логіку, ребуси та "судоку" змусили наших студентів активувати мізки на максимум.

Традиційно, 14 лютого, студенти факультету занурили усіх відвідувачів 11-го навчального корпусу у чарівну атмосферу любові, а помічники Амура, тим часом, всім дарували порожні «валентинки», щоб кожен бажаючий міг привітати зі святом свою другу половинку.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook