Сенат Студентської організації

Клуби і відділи за інтересами

Актив-центр Студентської організації

   Науковий клуб займається організацією університетських, всеукраїнських та міжнародних конференцій, проведенням наукових семінарів, тренінгів, формує напрямки наукової роботи студентів на факультетах. Спільно з клубом Знавців проводиться інтелектуальний конкурс «Студент НУБіП України», який сміливо можна назвати Всеукраїнським, адже участь у ньому беруть студенти з усіх регіональних навчальних закладів університету. Тут визначаються найсильніші інтелектуали у трьох номінаціях — суспільні, технічні, природничі науки.

Очолює клуб Андрій Сидоров.

    Туристичний клуб «Барс» має 58-річну історію та традиції, організовує змагання з туризму та техніки пішохідного туризму, екскурсії та подорожі, активний відпочинок. Студенти можуть освоїти основи пішохідного туризму, альпінізму та спеліології, брати участь у екстрім-марафонах, відвідати та підкорити гори Карпати та Криму. Щороку відбуваються традиційні зльоти «випускників» та фундаторів клубу, де обговорюються перспективи клубу. На цих зібраннях старше покоління «Барсу» діляться досвідом та дає поради своїм молодшим колегам. Двічі на рік (весна, осінь) поводяться змагання з техніці пішохідного туризму. Інтрига на них зберігається,зазвичай, до кінця.

Очолює клуб Водніцький Микола.

     Клуб знавців. Тут знання понад усе! Проводяться інтелектуально-розважальні ігри — «Брейн-ринг» (до речі, команда нашого університету є чемпіоном Києва), «Що? Де? Коли?», дискусійні клуби, змагання з квест-орієнтування. Клуб — засновник конкурсу «Студент НУБіП України».

Президентом клубу є Олександр Маслич.

    Соціальний центр займається організацією і проведенням соціально корисних проектів, спрямованих на самовиховання студентів. Зокрема:

  1. До Міжнародного дня боротьби з ВІЛ/СНІДом було проведено акцію «Будьмо солідарні з хворими на ВІЛ/СНІД». У її рамках всім бажаючим вішали на одяг символічну червону стрічку на знак солідарності з ВІЛ-інфікованими; опубліковано статтю про проблему ВІЛ/СНІД в Україні; організовано лекцію для наставників академічних груп.
  2. До Дня Святого Миколая проведено благодійну акцію «Допоможи дітям». Студенти-волонтери збирають кошти та м’які іграшки, щоб подарувати їх дітячому будинку.
  3. Проект “Благодійна вечеря 5» проводиться вже кілька років поспіль. У його рамках керівництво університету та відомі студенти виставляють свої кандидатури та йдуть на вечерю з тією людиною, яка за час торгів зробила найбільшу ставку і готова перерахувати ці гроші до благодійного фонду Соціального центру. Зібрані кошти йдуть на реалізацію соціальних проектів, в т.ч. на передноворічну поїздку в дитячий будинок та будинок для людей похилого віку.

Очолює центр Дар’я Кендус.

     Медіа-центр "Фокус". Клуб покликаний забезпечити інформаційний простір для науково-педагогічного колективу університету, студентства, клубів за інтересами, студентського соціального центру, центру працевлаштування та інших структурних підрозділів Студентської організації. Крім того медіа-центр сприяє розвитку навичок використання інформаційних та мультимедійних технологій серед студентства у всіх відокремлених підрозділах НУБіП України.

Голова клубу — Поліна Нелень.
 

     СО співпрацює з багатьма організаціями та установами. Наші студенти є членами Студентської ради при голові Голосіївської районної в місті Києві адміністрації, Студентської ради Києва, Об’єднаної ради при Міністерстві аграрної політики України. Співпрацюємо ми і з студентськими радами інших університетів, що дозволяє знаходити нові перспективи, здійснювати спільні заходи та реалізовувати проекти.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook