Кафедра фізичного виховання

Співпраця із роботодавцями і стейкхолдерами

Співпраця із роботодавцями та стейкхолдерами є важливою складовою процесу підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт в НУБіП України. Така співпраця сприяє підвищенню рівня практичної підготовки студентів, їх адаптації до вимог ринку праці та підтримує взаємодію між освітнім закладом та зовнішніми зацікавленими сторонами.
З метою підготовки висококваліфікованих фахівців, які здатні ефективно розв’язувати складні спеціалізовані завдання та практичні проблеми співпраця здійснюється в таких напрямах:
 
    1.       Партнерство із роботодавцями:
Встановлення партнерських відносин із ДЮСШ, фітнес-центрами, оздоровчими закладами, колективами фізичної культури, спортивними клубами територіальних громад України та іншими організаціями на підприємствах агропромислової галузі, де випускники можуть знаходити роботу.
Організація практик та стажувань для студентів у реальних умовах роботи.  
 
 
2         Участь роботодавців у переглядах програм:
Залучення представників роботодавців у процес розробки та оновлення ОПП «Фізична культура і спорт», навчальних програм освітніх компонентів для забезпечення якості освіти з урахуванням актуальності та відповідності вимогам ринку праці.
    
  3.       Проведення майстер-класів, практичних занять та лекцій:

      Запрошення представників роботодавців для проведення майстер-класів, практичних занять, лекцій та тренінгів, що спрямовані на формування практичних навичок та професійний розвиток студентів.

     

4.       Участь у працевлаштуванні за фахом:
Сприяння та підтримка студентів, що об'єднує студентів та роботодавців для обміну досвідом, можливостями працевлаштування за фахом та підтримки кар'єрного росту.
Плідна співпраця з роботодавцями дозволяє залучати наших студентів до роботи за фахом, так: Мануков Назар, Росс Антон працюють тренерами в ДЮСШ №1 з футболу; Тонковид Назарій – викладач фізичного виховання у ВП Боярський коледж, Берестяний Влад – персональний тренер Спорт лайф Гатне; Валькович Гліб –персональний тренер Спорт лайф Теремки; Щербина Олександр – персональний тренер спортивного клубу Обухова; Ляхович Олександр – гравець та тренер з баскетболу колективу фізичної культури в Дубровицькій територіальній громаді; Сіренко Олег – тренер з футболу СК Солом’янка; Дяченко Даніїл – вчитель фізичної культури, керівник гуртка з Таеквон-до ІТФ Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 96 ім О.К. Антонова м. Київ.

  

5.       Участь у проєктах:
Участь в спільних проєктах із роботодавцями, що може включати організацію фізкультурно-оздоровчих, спортивно-масових заходів, тренінгів та спортивних подій.
Залучення до реалізації проєктів, які спрямовані на підвищення якості освіти та підготовки бакалаврів фізичної культури і спорту.
Спільна розробка та реалізація проєктів професійного розвитку для майбутніх фахівців у сфері фізичної культури і спорту.
  
6.       Організація кар'єрних ярмарок та зустрічей:
Проведення кар'єрних ярмарок та зустрічей, на яких студенти ОПП «Фізична культура і спорт» можуть знайомитися із потенційними роботодавцями, отримувати інформацію про вакансії та виражати свій інтерес до певних галузей.

  

 

Співпраця із роботодавцями та стейкхолдерами є важливим чинником успішної підготовки студентів та підтримки їхнього подальшого професійного розвитку у сфері фізичної культури і спорту.
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook