Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму

Навчальна робота

    Навчальна робота кафедри туристичного та готельно-ресторарнного бізнесу і консалтингу спрямована на підготовку сучасного фахівця, озброєного інноваційними технологіями для практичної діяльності в туристичній та готельній сфері.

     Спеціальність "Туризм". Підготовка за спеціальністю орієнтована на формування конкурентоспроможних фахівців з організації туристичних подорожей і комплексного туристичного обслуговування (готельного, ресторанного, транспортного, екскурсійного, рекреаційного), здатних розробляти, просувати, реалізовувати та організовувати споживання туристичного продукту.  Навчальний процес передбачає опанування знань з географії та краєзнавства, вивчення технології готельного, ресторанного та транспортного обслуговування, туроперейтингу, опанування інформаційних технологій в туристичній діяльності, маркетингу та менеджменту туристичних підприємств.

     Спеціальність "Готельно-ресторанна справа" Підготовка за спеціальністю орієнтована на формування сучасних фахівців в сфері готельно-ресторанного бізнесу, ініціативних та спроможних до швидкої адаптації в ринковому середовищі.  Програма передбачає оволодіння професійними методиками і технологіями у сфері готельного та ресторанного бізнесу. Приготування продукції ресторанного господарства, проектування та дизайн об"єктів готельно-ресторанного господарства, інформаційні системи, маркетинг та менеджмент сервісних підприємств.

   Спеціальність "Міжнародний туристичний бізнес". Підготовка за спеціальністю орієнтована на поєднання знань з територіальної організації туризму й навичок з підприємницько-управлінської діяльності на міжнародному туристичному ринку для задоволення вибагливого попиту споживача. Проходження виробничої (переддипломної) практики та стажування за кордоном з отриманням сертифікатів. Інтерактивні виїзні практичні заняття. Залучення закордонних науковців та практичних фахівців туристичного бізнесу до навчального процесу. Викладання освітніх компонентів ОПП англійською мовою.

        Спеціальність "Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом».  Програма за спеціальністю орієнтована на підготовку фахівців у сфері розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу, інноваційних технологій та організації роботи закладів готельно-ресторанного господарства. Виїзні навчальні заняття, майстер-класи та семінари в закладах готельного та ресторанного господарства. Залучення до навчального процесу фахівців-практиків. Міждисциплінарна та багатопрофільна підготовка фахівців з управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом. Проходження практики та стажування за кордоном з отриманням сертифікатів. Інтерактивні виїзні практичні заняття. Залучення закордонних науковців та практичних фахівців туристичного та готельно-ресторанного бізнесу до навчального процесу.

    Спеціальність "Готельно-ресторана справа".  Програма за спеціальністю орієнтована на підготовку сучасних фахівців у сфері розвитку  готельно-ресторанного бізнесу, інноваційних технологій та організації роботи закладів готельно-ресторанного господарства. Виїзні навчальні заняття, майстер-класи та семінари в закладах ресторанного господарства. Залучення до навчального процесу фахівців-практиків. Проходження практики та стажування за кордоном з отриманням сертифікатів. Інтерактивні виїзні практичні заняття. Залучення закордонних науковців та практичних фахівців туристичного та готельно-ресторанного бізнесу до навчального процесу.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook