Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму

Культурно-виховна робота

     Студенти здобувають не лише фахову освіту, а й беруть участь у культурно-масових та спортивних заходах університету та за його межами. Всебічний розвиток молоді є інвестиціями у майбутнє нашої держави. Студентський актив під керівництвом викладачів кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу сприяють підтриманню та розвитку активного студентського життя.

    Студенти кафедри беруть участь у щорічних заходах університету - фестивалях, конкурсах, вікторинах, змаганнях, олімпіадах, спартакіадах тощо, виставках, таких як: день знань, "Пісенні баталії",  "Голосіївська весна", студентська республіка, день першокурсника, день студента, день університету, краса НУБіП, осінній бал.

          На кафедрі створено творчу майстерню студентської анімації "Creativ Lab" для розкриття та розвитку талантів студентів кафедри.

         Традиційно восени святкуємо професійне свято "День туризму" з квестами та еко-пікніками, а протягом року подорожуємо мальовничими куточками України, відвідуємо музеї та театри.

 

        Більше фото на сторінці кафедри Facebook 

 
 
 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook