Чому математика така важлива для майбутнього ІТ- шника:понад 75 майбутніх вступників долучилися до тематичної зустрічі в рамках діючої онлайн-школи

22 квітня 2023, 18:30

21 квітня відбулася чергова тематична зустріч в рамках онлайн-школи майбутнього ІТ-шника. Понад 75 участинків доєдналися до вебінару «Чому математика так важлива для майбутнього ІТ- шника та найголовніше про спеціальність 122 «Комп'ютерні науки» в рамках онлайн школи майбутнього ІТ-ника.

Під час заходу було обговорено багато цікавих тем, зокрема те, які предмети вивчаються на спеціальності 122 «Комп'ютерні науки» та чому вони є важливими для майбутньої професійної діяльності. Учасники отримали не лише теоретичні знання, але й розглянули практичні кейси від випускників та працівників факультету інформаційних технологій.

Лейтмотивом заходу була роль математики у розрізі роботи обчислювальних систем та взаємозв'язок цих двох понять. Учасники були задоволені тим, що дізналися про основні аспекти, перспективи та можливості для майбутньої кар'єри на спеціальності 122 «Комп'ютерні науки».

По закінченню заходу, учасники висловили позитивні відгуки та подяку організаторам за проведення такого корисного заходу.

Нагадуємо, що ви можете долучитися до наступних онлайн-зустрічей, які відбуваються щоп'ятниці з 03 березня по 05 травня. Програма онлайн-школи: bit.ly/3Zuw6Gc

Запрошуємо до нас, ми чекаємо на тебе - навчальний корпус №15. В нас цікаво!
 

 

Інна Костенко,
координатор з виховної роботи зі студентами

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook