«Погляд крізь роки» та плани на майбутнє: студенти факультету ІТ обговорили минуле та сьогодення, 125-річчя рідного університету

26 квітня 2023, 12:12

Протягом квітня 2023 року відбулися в змішаному форматі тематичні зустрічі із студентами факультету інформаційних технологій. Тематика заходів включала обговорення минулого та сьогодення рідного університету з нагоди його 125-річчя.

18 квітня тематична зустріч відбулася під гаслом «Погляд крізь роки» та плани на майбутнє». Координатор з виховної роботи зі студентами Інна Костенко поспілкувалася з студентами 4, 2ст та 3ст курсу. На заході було понад 75 студентів. Обговорили історичні аспекти становлення університету, важливі досягнення, роль студентів та викладачів під час ІІ Світової війни та зараз під час воєнних дій в Україні. Окремо також зупинились на історії факультету, яка налічує лише 13 років, але містить в собі також доволі динамічний розвиток. Серед іншого звучали питання подальшого випуску та вступу на магістратуру, які актуальними для учасників напередодні крайньої екзаменаційно-залікової сесії на бакалавраті.

20 квітня продовжили знайомство з історією ALMA MATER студенти 2 курсу спеціальності “Інженерія програмного забезпечення”. Під час зустрічі, заступник декана Валентина Корольчук познайомила студентів як з історичними витоками університету, так і його досягненнями та планами на майбутнє.

24.04.2023 року разом з Валентиною Корольчук зазирнули у минуле нашого університету і студенти 2 курсу спеціальності “Економіка” (освітніх програм “Економічна кібернетика” та “Цифрова економіка”. Під час розповіді, найбільше студентів зацікавили зміни корпусів та розбудова університету, а також перші дипломи студентів нашого університету.

25 квітня з студентами 1 курсу поспілкувалася декан факультету Олена Глазунова. Кожен із академічних груп студентів протягом протягом 1 року навчання вже вже мали нагоду разом із наставником групи відвідати історичні та знакові пам’ятки НУБіП України, тому, в першу чергу, під час зустрічі було закцентовано увагу на обмін враженнями. Серед улюблених місць студентів Ботанічний сад НУБіП України, Студентський сквер та музей історії. Приємно, що вже з 1 курсу студенти намагаються долучитися до всіх можливих заходів, щоб сповна використати широкі можливості, які надає університет. Під час зустрічі всі учасники змогли дізнатися про той еволюційний розвиток, який університет подолав за свої 125 років існування.

Також у цей день і студенти 2 курсу спеціальностей “Комп’ютерні науки”, “Комп’ютерна інженерія, “Кібербезпека” та “ Інформаційні системи та технологій” мали змогу долучитися до онлайн екскурсії історією становлення та розвитку університету. Звичайно багато чого студенти уже знали, оскільки цікавляться життям університету та з легкістю відповідали на запитання стосовно річниці університету та знакових дат.

Високі рейтинги, значний попит серед вступників, широка науково-дослідницька база та просто захоплююча місцевість, на якій знаходиться, якою опікуються в університеті – є лише підтвердженням захоплюючої історії та зростання НУБіП України. Сьогодення вказує на те, що знати свою історію та історію свого краю є надзвичайно цінно, а іноді навіть життєво необхідним. За 125-річчям університету не лише дата, цифри, але й ряд важливих етапів становлення, подій, які роблять особливим його та неповторним, ми маємо це знати, шанувати, прославляти та прикладати максимум спільних зусиль для подальшого зростання НУБіП України!

 

Адміністрація факультету
інформаційних технологій

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook