Кафедра біології тварин

Міжнародна діяльність

Встановлені зв’язки з науково-дослідними установами та навчальними закладами Німеччини (Гумбольдт-Університет, Берлін), Великобританії (Шотландський аграрний коледж), Грузії (Відділ тваринництва Академії аграрних наук), Канади (Університет провінції Саскичевань), США (Університет штату Небраска), Польщі (Інститут зоотехніки, Краків), Молдови (Інститут біотехнології і ветеринарії), Республіки Беларусь (Білоруська державна сільськогосподарська академія, Інститут зоології та Інститут тваринництва АН РБ), Росії (Музей зоології, Воронезький педагогічний університет, Московська академія ветеринарної медицини і біотехнології, Тімірязєвська сільськогосподарська академія, Брянський аграрний університет та ін.) .

Науково-педагогічні працівники на аспіранти кафедри беруть участь у роботі міжнародних конференцій, конгресів, симпозіумів, що відбуваються в Україні та за її межами, наприклад, у роботі Всесвітнього конгресу з птахівництва (4-9 серпня 2012 р., Сальвадор, Бразилія), XVII і XVIIІ науково-практичних конференцій «Актуальні проблеми інтенсивного розвитку тваринництва» (29-30 травня 2014 р. і 28-29 травня 2015 р., Білоруська державна сільгоспакадемія). У 2019 році студенти і викладачі факультету тваринництва та водних біоресурсів прийняли участь у роботі ІІІ Міжнародної конференції Smart Bio (ICSB), яка відбулася на базі Університету Вітаутаса Магнуса в місті Каунас, Литва. Там вони отримали сертифікати учасників кофнеренції та дипломи. У 2022 році викладачі кафедри прийняли участь у 55-му Європейському симпозіумі з морської біології, який проходив на базі Ґданського університету з 19 по 23 вересня 2022 р., м. Ґданськ, Польща.

Доцент Митяй І.С. є членом бюро Мензбірівського орнітологічного товариства; професор Сахацький М.І. – почесним президентом УВ Всесвітньої наукової асоціації птахівників (ВНАП).

  

Гості кафедри (іноземні учасники                   м. Сальвадор, Бразилія – прибуття на

конференції з оології)                                         Міжнародний конгрес з  птахівництва (2012) 

 

                    

Курбатова І.М. Постер на              Сахацький М.І. проведення занять на курсах

конференції в Гумбольдт-               підвищення кваліфікації 

Університеті, Берлін.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook