Кафедра овочівництва і закритого грунту

Співпраця

Кафедра підтримує наукові та освітянські зв’язки з рядом ВНЗ, науково-дослідних установ та господарств, які працюють у галузі овочівництва відкритого і закритого грунту, грибівництва та квітникарства закритого ґрунту. Спільно з науковцями відділу мікології Інституту ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України розробляються технологічні елементи культивування їстівних макроміцетів, з Інститутом захисту рослин УААН – шляхи підвищення ефективності профілактичних і знищувальних заходів проти хвороб і шкідників у закритому ґрунті, з Інститутом овочівництва і баштанництва УААН – селекція сортів і гібридів овочевих рослин.

Укладена угода про стратегічне партнерство з ТОВ НВМП «Антарія» з метою забезпечення високої якості професійної підготовки фахівців ОКР «Магістр» спеціальності 8.09010104 за магістерською програмою «Овочівництво» на основі об’єднання інтелектуального потенціалу, матеріальних, фінансових і корпоративних ресурсів партнерів.

Кафедра овочівництва тісно співпрацює з відомими на овочевому ринку України приватними підприємствами, а саме – ТОВ «Агрофірма-Елітсортнасіння” (м. Київ), ТОВ „Свитязь” (Львівська обл.), ПП „Тирас” (м. Тернопіль) та відомими зарубіжними фірмами: Рійк Цваан, Бейо Заден, Сінгента Сідз та іншими. Співпраця дає можливість проводити плідно наукову та навчальну роботу, впроваджувати результати досліджень у виробництво, сприяє працевлаштуванню випускників кафедри овочівництва. 

МІЖНАРОДНА ДІЯЛЬНІСТЬ КАФЕДРИ

Кафедра овочівництва співпрацює з відомими на овочевому ринку України зарубіжними фірмами: ТОВ «Рійк Цваан Україна», ТОВ «Бейо Україна», ТОВ НВМП «Антарія» та Українською асоціацією часнику тощо. Співпраця дає можливість проводити плідно наукову та навчальну роботу, впроваджувати результати досліджень у виробництво, сприяє працевлаштуванню випускників кафедри овочівництва.

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook