Кафедра овочівництва і закритого грунту

Навчальні та науково-дослідні лабораторії

 

Матеріально-технічна база і висококваліфікований професорсько-викладацький колектив кафедри дозволяє проводити навчальний процес і наукові дослідження на високому методичному рівні. Проведення лабораторних і практичних занять передбачає використання матеріально-технічної бази як власне Національного університету біоресурсів і природокористування України, так і провідних тепличних та грибних комбінатів регіону.

В НУБіП обладнано навчальну лабораторію закритого ґрунту і навчально-науково-виробничу лабораторію “Плівкова теплиця”, де проводяться  лабораторні та практичні заняття, студенти-випускники виконують дослідження за тематикою бакалаврських і магістерських робіт. 

Дослідження професорсько-викладацького складу кафедри та виконання дипломних робіт проводяться також у провідних науково-дослідних і виробничих установах України: Інститут ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України, ПАТ «Комбінат «Тепличний», ТОВ «Українські печериці» та ін.

Лабораторні заняття проводяться в спеціалізованій лабораторії з наглядним та наочним матеріалом, практичні та семінарські заняття – в НДП «Плодоовочевий сад».

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook