Колектив природничо-гуманітарного ННІ продовжує надавати допомогу українським бійцям

16 грудня 2014 року

     Нещодавно силами кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води і кафедри педагогіки було зібрано кошти для потреб військовослужбовців. Зокрема, закуплено теплі речі та коліматорні приціли для вогнепальної зброї. Адресну грошову допомогу передано також нашому колезі — учаснику АТО, доценту кафедри агрохімії та якості сільськогосподарської продукції ім. О. І. Душечкіна Олександру Слюсару під час його 10-денної відпустки. На даний час молодший лейтенант Слюсар є командиром взводу 72-ї механізованої бригади ВСУ.
 

    Не залишилися осторонь також співробітники кафедри загальної хімії. Вони перераховують кошти на особові карткові рахунки пораненим бійцям, які зазнали важких поранень та потребують протезування, довготривалої реабілітації. Серед них Руслан Карпець, Сергій Романовський, Вячеслав Буйновський, Віктор Бойко, Назар Барилко, Василь Петринко, Олександр Чалапчій, Руслан Філіпсонов, Олександр Кротик, Сергій Товстик, Володимир Донос, Ігор Павлов, Олександр Бабченко та Вячеслав Хільчишин.
 

     Родини героїв не в змозі впоратися з бідою самостійно, тож нашими колегами і надалі проводитиметься така благородна справа.

Володимир Копілевич,
директор природничо-гуманітарного ННІ

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook