НДІ технологій та якості продукції тваринництва

Підготовка наукових і науково-педагогічних кадрів

Аспірантура та докторантура

 

Шифр

спеціаль-ності

Назва спеціальності

Кількість аспірантів та пошукачів

Кількість докторантів

всього

очно

заочно

всього

очно

заочно

03.00.15

Генетика

2

2

-

-

-

-

06.02.01

Розведення та селекція тварин

9

5

4

-

-

-

06.02.02

Годівля тварин і технологія кормів

4

4

-

-

-

-

06.02.03

Рибництво

4

2

2

 

 

 

06.02.04

Технологія виробництва продуктів тваринництва

11

7

4

1

1

-

03.00.20

Біотехнологія

4

3

1

-

-

-

03.00.10

Гідробіологія та іхтіологія

5

4

1

-

-

-

Всього по факультету тваринництва та водних біоресурсів

39

27

12

1

1

-

05.02.01

Стандартизація, сертифікація та метрологічне забезпечення;

 

 

 

-

-

-

05.05.11

Машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва

1

1

-

-

-

-

05.18.16

Технологія продуктів харчування

6

3

3

-

-

-

05.18.13

Технологія консервованих і охолоджених  харчових продуктів.

1

1

-

-

-

-

Всього по факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

8

5

3

 

 

 

Разом по НДІ

47

32

15

1

1

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook