Проведено підвищення кваліфікації завідувачів та лікарів лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи

22 листопада 2014 року
Кафедра ветеринарно-санітарної експертизи

На кафедрі з 03.11.2014 р. по 22.11.2014 р. проведено підвищення кваліфікації завідувачів та лікарів лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи.
Перед слухачами з лекціями виступили співробітники кафедри, заступник начальника відділу Державної ветеринарної інспекції Департаменту ветеринарної медицини Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України Перегінець Юрій Ярославович та завідувач науково-дослідного паразитологічного відділу Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи кандидат ветеринарних наук Литвиненко Олег Петрович.
Навчання проводилося згідно навчально-тематичної програми підвищення кваліфікації завідувачів та лікарів лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи, погодженої Головою Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України, Директором ННІ ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва НУБіП України та В.о. директора ННІ післядипломної освіти НУБіП України і затвердженої В.о. проректора з навчальної і культурно-виховної роботи НУБіП України. На всі питання лекторами було дано вичерпані відповіді.


22 листопада 2014 року на кафедрі відбулося вручення Cвідоцтв про підвищення кваліфікації.


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook