Кафедра біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого

Культурно-виховна робота

Культурно-виховна робота здійснюється постійно при роботі зі студентами під час лекцій і лабораторних занять. На кафедрі активно працюють наукові студентські гуртки «Біохімія тварин», «Клінічної біохімії», «Біохімія гідробіонтів», «Вивчення молекулярно-біологічних механізмів регуляції обміну речовин із поглибленим студіюванням англійської біохімічної термінології» та «Фізіології тварин», де студенти мають змогу отримати додаткову інформацію стосовно запитань, що виникають у них у процесі навчання. Гуртківці кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого беруть участь у науковій роботі, активно виступають на студентських наукових конференціях і семінарах, їх роботи неодноразово були високо оцінені як в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, так і за його межами.
Також, співробітниками кафедри постійно проводиться профорієнтаційна робота у сере́дніх загальноосві́тніх шко́лах м. Києва, а також Київської, Житомирської, Черкаської та ін. областей.

Доценти кафедри Журенко Олена Василівна, Кладницька Лариса Володимирівна, Цвіліховський Валерій Іванович, Криворучко Дмитро Іванович, Тупицька Ольга Миколаївна та асистент Ткатенко Тетяна Анатоліївна на факультеті ветеринарної медицини виконують обов’язки наставників академічних груп.

ЗВІТИ КУРАТОРІВ

Звіт куратора Тупицької О. М. за 2018-2019 н.р.
Звіт куратора Ткаченко Т. А. за 2018-2019 н.р.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook