Кафедра фізіології, біохімії рослин та біоенергетики

Навчальні лабораторії

1. Навчальна лабораторія “Біохімії рослин”, аудиторія 38 навчального корпусу №4, в якій проводяться навчальні заняття з дисциплін «Біохімія», «Біологія лікарських рослин», «Біологія клітини» та «Біометрія». Лабораторія оснащена сучасними приладами для біохімічних,фізіологічних, мікроскопічних досліджень, налічує 30 робочих місць. 

 
2. Навчальна лабораторія “Фізіології рослин”, аудиторія 56 навчального корпусу №4, в якій проводяться навчальні заняття з дисциплін «Фізіологія рослин», «Екофізіологія» та «Вторинний метаболізм рослин». Лабораторія оснащена сучасними приладами для біохімічних,фізіологічних, мікроскопічних досліджень, проектором, налічує 30 робочих місць.
 

 
3. Навчально-наукова лабораторія “Біохімії та фітобіотехнології”, аудиторія 14 навчального корпусу №4, в якій виконуються експериментальні дослідження за науково-дослідною тематикою 110/1-ф-2023 «Регуляція внутрішньоклітинних механізмів стресостійкості сільськогосподарських рослин за використання вуглецевих наноматеріалів» (науковий керівник - завідувач кафедри Світлана ПРИЛУЦЬКА), науковими роботами аспірантів, магістрантів та бакалаврів кафедри. В лабораторії проводяться заняття з дисциплін "Біохімія" та "Клітинна біоенергетика". Лабораторія оснащена сучасними приладами для біохімічних,фізіологічних, мікроскопічних досліджень, проектором, налічує 30 робочих місць.
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook