Кафедра фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії

Наукова робота студентів у гуртках

На кафедрі функціонують студентські гуртки:

 

Згідно результатів першого етапу  ІХ Фестивалю студентської науки – 2020, який відбувся на факультеті ветеринарної медицини протягом минулого тижня,  два гуртки кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії отримали найвищі бали та зайняли почесні  місця:

1-ше місце - гурток "Паразитологія", науковий керівник - доцент, к. вет. н. Олена Семенко;

2-ге місце - гурток "Ветеринарна фармакологія і фармація", науковий керівник - доцент, к. вет. н. Ірина Деркач.

 
 

 

Доцент О. В. Семенко проводить заняття в науковому гуртку з паразитології


Плідна педагогічна праця та наукові здобутки співробітників кафедри за останні роки відображені в підручниках, монографіях, посібниках, науково-методичних рекомендаціях та авторських свідоцтвах і патентах.

Систематично працює наукове студентське товариство, адже при кафедрі функціонує науковий студентський гурток: «Паразитологія та Тропічна ветеринарія». До жовтня 2017 на кафедрі функціонувало два окремих гуртки ("Паразитології" і "Тропічній ветеринарії та хвороб екзотичних і диких тварин"), які на сьогодні, згідно розпорядження про оптимізацію студентських наукових гуртків, об'єднано в один гурток, в якому всі бажаючі студенти мають можливість поглибити свої знання та проводити науково-дослідну роботу. Результати цієї роботи вони в подальшому мають змогу оформити у вигляді курсових і магістерських робіт, а також продовжити вивчення проблемного питання в аспірантурі. Члени наукового студентського товариства проводять дослідження з наукових тематик кафедри, а також за індивідуальними темами в Україні, країнах Азії, Африки і Латинської Америки. Результати своїх досліджень студенти щорічно доповідають на науково-практичних конференціях і семінарах, публікують в журналах і збірниках наукових праць, а також оформлюють магістерські роботи, які успішно захищають в Державній атестаційній комісії.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook