Уряд виділив університету 2,5 мільйони гривень на ремонт даху 3-го навчального корпусу

26 листопада 2014 року

Уряд розглянув клопотання ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслава Ніколаєнка та прийняв рішення щодо виділення 2,5 мільйонів гривень на відновлювально-ремонтні роботи на 3-му навчальному корпусі. Відповідне розпорядження ухвалене 22 жовтня 2014 року за №1010-р.

 Умовою виділення цих грошей було те, що з необхідних пяти мільйонів половину забезпечує університет. Ректорат справився з цією задачею і залучив через благодійний фонд необхідну суму. Залишилось виплатити ще близько 400 тисяч гривень.

 Проте кошти, виділені Кабміном ще не надійшли на рахунки університету, оскільки їх виділення мав схвалити Комітет з питань бюджету Верховної Ради України. Завдяки ректору університету Станіславу Ніколаєнку, першому проректору Ігорю Ібатулліну, які двічі брали участь у засіданні комітету, а також переговорили, особисто зустрілися із 36-ма членами комітету, 26 листопада таке рішення було прийнято.

 Тепер перед університетом стоїть нелегке завдання – добитися від Міністерства фінансів України перерахування цих коштів, перекрити дах на третьому корпусі разом з утепленням та вставити вікна. У наступному році маємо скласти проект відновлення корпусу на суму маже 60 мільйонів гривень та максимально ці роботи виконати.

 Валерій Іщенко,
проректор з навчально-науково-виробничих питань і 
адміністративно-господарської діяльності

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook