OPEN JOURNAL SYSTEMS – крок в майбутнє!

21 листопада 2014 року

   З метою підвищення якості наукових видань та публікацій науково-педагогічних працівників університету 21 листопада для відповідальних секретарів наукових видань університету проведено науково-практичний семінар «Про систему рецензування публікацій та індекс цитування наукових праць вчених НУБіП України».

 
Модератор семінару начальник відділу науково-технічної інформації Наталія Шевченко ознайомила слухачів із   системою рецензування наукових публікацій OJS (OPEN JOURNAL SYSTEMS). Зокрема, мова йшла  про її  переваги y процесі формування та випуску наукових видань. А це можливість сліпого рецензування статті, оперативного опублікування в інтернет-мережі, індексація метаданих статті пошуковими системами, автоматичне генерування посилання на наукові праці, опубліковані у виданнях, які знаходяться в системі.
 
 
 
Увагу було зосереджено на важливості індексів цитування публікацій науково-педагогічних працівників та імпакт-факторів наукових видань. 
 
 
Учасників семінару ознайомлено з процедурою підготовки наукових фахових видань університету до переатестації в Міністерстві освіти і науки України. 
 
Наталія Шевченко, 
начальник відділу науково-технічної інформації
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook