26 листопада - засідання вченої ради університету

26 листопада 2014, 14:00

 26 листопада 2014 року в 228 ауд. корп. № 10 о 14-00 год. відбудеться засідання вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Проект порядку денного:

 
1. Про основні події за останній місяць та поточні завдання університету. Інформує ректор, д.пед.н., професор Ніколаєнко С.М.
 
2. Про висунення підручників та наукових розробок на здобуття Державної премії України в галузі науки і техніки 2015 року (таємне голосування).
 
3. Про присвоєння вчених звань (таємне голосування).
 
4. Наукова доповідь на тему: «Використання біоресурсного потенціалу природних екосистем через диференціальний скринінг і виявлення перспективних продуцентів біологічно активних сполук». Доповідає доцент кафедри екобіотехнології та біорізноманіття, к.б.н., доцент Ліханов А.Ф.
 
5. Наукова доповідь на тему: «Дослідження оптичних властивостей матеріалів». Доповідає завідувач кафедри фізики, к.фіз.-мат.н., доцент Бойко В.В.
 
6. Про результати перевірки діяльності університету Державною фінансовою інспекцією. Доповідає головний бухгалтер Кондрицька Т.П. Співдоповідачі: проректор з навчально-наукової роботи, правових та соціальних питань, д.ю.н., професор Курило В.І., начальник планово-фінансового відділу, к.е.н., доцент Дробот Н.М.
 
7. Про роботу Навчально-наукового інституту бізнесу з підвищення якості освітнього процесу. Доповідає директор ННІ бізнесу, д.е.н., професор Діброва А.Д. Співдоповідач начальник навчального відділу, к.т.н., доцент Зазимко О.В.
 
8. Про план заходів щодо реалізації програми «Голосіївська ініціатива – 2020» на 2015 рік. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи, д.е.н., професор, академік НААН України Кваша С.М.
 
9. Про рекомендації навчально-методичної ради НУБіП України. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи, д.е.н., професор, академік НААН України Кваша С.М.
 
10. Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників Національного університету біоресурсів і природокористування України. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи, д.е.н., професор, академік НААН України Кваша С.М.
 
11. Про підсумки поїздки делегації університету до Університету штату Айова (США). Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи, д.е.н., професор, академік НААН України Кваша С.М.
 
12. Звіт про проведення державних випробувань пестицидів. Доповідає голова експертної комісії НУБіП України з оцінки випробувань хімічних засобів захисту рослин, д.б.н., професор, член-кореспондент НААН України Мельничук С.Д. 
 
13. Про затвердження Правил прийому до НУБіП України на 2015 рік. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії, к.т.н., доцент Волошин С.М.
 
14. Різне.
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook