Кафедра надійності техніки

Профорієнтаційна робота та працевлаштування випускників

 
Для популяризації НУБіП України та активізації проведення вступної кампанії в 2020 році кафедрою надійності техніки здійснюється профорієнтаційна робота серед майбутніх випускників шкіл, коледжів та технікумів України (рекламні проспекти НУБіП України, відео презентації, буклети факультету конструювання та дизайну, механіко-технологічного факультету, запрошення на День відкритих дверей).
Випускники магістратури за спеціальністю «Галузеве машинобудування» мають право працювати інженерами-конструкторами проектних установ, інженерами-механіками машинобудівних, ремонтних та сервісних підприємств, співробітниками в науково – дослідних установах.
 
 
Досягнення факультету  в історіях успіхів випускників»   
 


Механіки


Вірші Вадима Крищенка, Музика Володимира Домшинського
Багато професій хороших і різних,
Що звабливі гасла підносять на площах,
Серцям неспокійним підказує дійсність
Обрати одну, щоб була найдорожча.
Її ми обрали, щоб йти поруч з нею,
Освітлювать працею наше життя
В епоху машин, що колесять землею,
Механіки гордо ідуть в майбуття.


Приспів:
Механіки, механіки, механіки -
Це доля, що об’єднує всіх нас.
Ми, чародії, можемо і вміємо
Спиняти і прискорювати час.
Механіки, механіки, механіки -
У слові цьому сили немалі
Озвучують умінням і стараннями
Добірний колос рідної землі.


Механік потрібен і вдома й на службі,
Бо він усе знає, бо він усе вміє.
Механіки, браття, нехай наша дружба
Пісенним привітом всіх інших зігріє.
Мажорності звук вже відлунить над краєм,
У пошуках щастя усі ми єдині.
Нехай же двигун наших справ не стихає
На благо людей, на добро Україні!


Приспів
Механіки, гей! (3 рази)
Приспів



Наші партнери
Наукові установи:
  • Національний науковий центр «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства» - ННЦ «ІМЕСГ»;
  • Державна наукова установа “Український науково-дослідний інститут прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва імені Леоніда Погорілого” (УкрНДІПВТ ім. Л.Погорілого);
Навчальні заклади України: 
 Виробничі підприємства:
  • ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна» (м. Красилів, Хмельницька область);
  • ТОВ «Кастрол Україна».


Наші випускники можуть удосконалити професійну кваліфікацію через навчання в аспірантурі, стажуванні за кордоном, участі в реалізації міжнародних проектів.


Напередодні Вступної компанії 2021 року ми поспілкувались з Андрієм Даніловим, учнем 11 класу Буринської спеціалізованої школи I-III ступенів №2 ім. Ю. М. Лавошника Буринської міської ради Сумської області. 

Андрій Данілов планує здобути вищу освіту в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, на факультеті конструювання та дизайну, за спеціальністю «Галузеве машинобудування».

D:\фото для анкети\IMG_20201221_105614.jpg

Про те, що син Андрій мріє стати інженером, його батьки, тато –  Владислав Григорович та мама – Оксана Олександрівна, дізнались ще п’ять років тому.
Сьогодні Андрій  плануєгарно скласти ЗНО, здійснити свою мрію і стати студентом НУБіП України, навчатись на факультету конструювання та дизайну, за спеціальністю «Галузеве машинобудування». 
 
Дні відкритих дверей в НУБіП України
Гостинно зустріла та відчинила двері своїх аудиторій для майбутніх вступників кафедра надійності техніки факультету конструювання та дизайну. Отримати інформацію про особливості вступу до НУБіП України та навчання в ньому з перших вуст приїхали учні Конотопського індустріально-педагогічного технікуму. Цього разу на кафедру надійності техніки завітали учні технікуму, серед яких були Сергій Коваль, Микола Федірко, Дмитро Пономаренко. Супроводжував учнів викладач транспортних та сільськогосподарських дисциплін технікуму Роман Бащук.
Майбутніх абітурієнтів зацікавила можливість продовжити навчання НУБіП України за спеціальністю 133 - «Галузеве машинобудування», освітньою програмою «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва».
Їх традиційно зустріли презентацією факультету конструювання та дизайну, екскурсією по аудиторіях та лабораторіях кафедри надійності техніки. 



 
31 жовтня 2019 року отримати інформацію про особливості вступу до НУБіП України та навчання в ньому з перших вуст приїхали учні  Маслівського аграрного коледжу ім. П.Х. Гаркавого Білоцерківського національного аграрного університету.  
Цього разу на кафедру надійності техніки завітали учні коледжу Андрій Тарасенко, Максим Препіяло, Віталій Старинець, В’ячеслав Яременко. Молодих людей зацікавила можливість продовжити навчання за спеціальністю 133 - «Галузеве машинобудування», освітньою програмою «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва».
Співробітники кафедри надійності техніки демонстрували роботу обладнання.


 


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook