Кафедра надійності техніки

Культурно-просвітницька, громадська та спортивна робота

Науково-педагогічні працівники кафедри надійності техніки беруть активну участь в культурно-просвітницьких, громадських та спортивних заходах на конструювання та дизайну, механіко-технологічному факультеті університету.

Крім планових організаційних годин, на яких розглядалися питання відвідування лекцій та лабораторних занять, поточної успішності, правил проживання в гуртожитках, результати атестацій та сесій, в 2015 р. були проведені заходи з культурно-просвітницької, громадської та спортивної роботи, в тому числі:

- екскурсії в музей народної архітектури та побуту України, Києво-Печерський заповідник і музеї на його території,музей Великої Вітчизняної війни.

- пішохідні та автомобільні екскурсії по видатних історичних місцях міста Києва;

- відвідування студентами виставок;

- участь у спортивних змаганнях;

- тематичні бесіди;

- Дні групи;

- Дні довкілля.

 З 2016 р. на кафедрі розгорнуто активну громадську діяльність у співпраці з Всеукраїнською громадською організацією «Федерація організацій польських в Україні», Консульством Республіки Польщі в Києві та Посольством Республіки Польщі в Україні. Результатом такої співпраці є проведення низки Міжнародних науково-практичних конференцій серії «Поляки в Україні», участь та організація низки Всеукраїнських заходів: «Всеукраїнський диктант з польської мови», «Всеукраїнська олімпіада з польської мови», «Всеукраїнська олімпіада з історії Польщі».

Науково-педагогічні працівники кафедрик. т. н., доц., З. В. Ружило, ст. викл. О. М. Бистрий та ст. викл. В. А. Сиволапов є постійними учасниками Спартакіади «Здоров’я» серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України.

Співробітники кафедри Олександр Бистрий, Володимир Сиволапов та Микола Ромась приймають участь у Шахових баталіях -2021

     

 

 

У 2018 році ст. викл. О. М. Бистрий та ст. викл. В. А. Сиволапов взяли участь у встановленні Всеукраїнського Національного рекорду України «Наймасовіший шаховий турнір» в категорії «Масові заходи» MS(08 №180718-0482).

 

  

Співробітника кафедри надійності техніки активно приймають участь у громадській, культурно-просвітницькою та спортивною діяльністю, яка підтверджується отриманими сертифікатами та відповідними дипломами.

 

 

Доцент Герасимчук Ю.А. організатор проведення виставок ретро-автомобілів в НУБіПУ

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook