Молоді вчені долучились до розробки плану реалізації програми «Голосіївська ініціатива-2020»

11 листопада 2014 року
На нараді Спілки молодих вчених університету обговорено  процедуру проведення звітно-виборчої конференції голови цієї організації. Орієнтовно захід заплановано на кінець місяця. На порядок денний буде винесений звіт організації та обрання її очільника.
 
 
Центральне питання робочого засідання – місце молодих вчених у  реалізації програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020». Тож представники навчально-наукових інститутів надали свої пропозиції. А голова спілки Андрій Білоус наголосив, що це мають бути чіткі кроки, спрямовані на виконання програми.  
 
 
Також мова йшла про роль спілки у представленні інтересів молодих вчених. Так, у 2010 році Спілку молодих вчених було оновлено, хоча починала вона функціонувати значно раніше. Як зазначив Андрій Білоус, наука в університеті – дійсно молода, адже її представляє чимала когорта молодих науковців. Однак окремі аспекти діяльності спілки слід поліпшувати і розвивати. Зокрема, необхідно попрацювати над підсиленням інформаційного простору. Публікації, співробітництво, новітні технології – завдання, які цілком під силу молодим науковцям. А ще – спілка претендує і на представництво в управлінні університетом. 
 
Ольга Наконечна
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook