Навчайся разом з бібліотекою, формат не має значення

17 серпня 2022 року
       Цей навчальний рік для всієї України надскладний. Під час війни провадити навчальний процес непросто. І справа не тільки в особливих умовах проведення занять, а й в різних ментальних бар’єрах кожного з нас. Але попри всі виклики, з 15 серпня 2022 р. університетська спільнота НУБіП України розпочала перший семестр нового навчального року.

        Бібліотекарки наукової бібліотеки з перших днів навчання теж натхненно та завзято почали роботу з книговидачі студентам 2-4 курсів, які навчаються очно. До книгозбірні за перших три дні навчання вже звернулось 212 користувачів, які отримали 677 примірників навчальної літератури.

 


      Варто зазначити, що працівниці бібліотеки підготували також і електронні видання підручників і навчальних посібників, які розіслали напередодні початку навчання на електронні адреси студентів всіх факультетів та ННІ (в межах бібліотечного сервісу ЕДД). Всього розіслано 39766 електронних видань на 2986 електронні поштові скриньки.
       Нагадуємо, що бібліотечний сервіс Електронна доставка документів працює також з індивідуальними заявками. Пишіть нам на електронні адреси [email protected] або [email protected], ми обов’язково допоможемо вам і підберемо навчальні видання в електронному вигляді згідно ваших запитів.
      Також хочемо нагадати про відкритий бібліотечний ресурс
Цифрова бібліотека НУБіП України. Знаходьте цей ресурс в мережі Інтернет та завантажуйте навчальні та наукові видання, які вам необхідні, на власний комп’ютер або носії інформації.
      Останнє, на що хотілося б звернути вашу увагу - наш фонд художньої та мотивуючої літератури. Сьогодні кожен періодично потребує емоційного розвантаження, впорядкування своїх думок. Книги, які ми вам пропонуємо, не є лікарським засобом, але точно допоможуть віднайти рівновагу та переосмислити все, що відбувається.



Неллі Маркова-Пипко,
заступниця директорки бібліотеки

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook