Дар’я Шматко: впевнено обирає першим пріоритетом спеціальність «Харчові технології»

17 серпня 2022 року
  • Розкажіть, будь ласка, про себе.

    − Мене звуть Дар’я Шматко. Я навчалася в Білогородській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Білогородської сільської ради Бучанського району, Київської області. І так трапилося, що я хочу пов'язати свої, сподіваюсь, незабутні 4 роки з факультетом харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
  • Чому обрали саме 181 спеціальність і саме НУБіП України?

   − Обрала НУБіП України та факультет харчових технологій – бо це найкраща база в Україні, де я та всі бажаючі можуть і отримують актуальні знання, практичний досвід.
 
  • Звідки дізналися про факультет?

     − У мене досить багато знайомих закінчили НУБіП України. Вони завжди багато цікавого розповідали про університет і факультет, тому я закохалася дистанційно у цей виш і у обрану спеціальність «Харчові технології».
 
 
  • Розкажіть про свої плани на майбутнє.

      − Зараз я ще зовсiм юна, i сказати, що вже знайшла своє покликання, не можу, але знаю, що своє майбутнє хочу присвятити вивченню спеціальності 181 «Харчові технології». У мене є певні амбіції, заради яких я готова наполегливо працювати та відстоювати свої позиції. Зараз моєю майбутньою метою та обов'язком є добре вчитися, бо від мого сьогодення залежить майбутнє. Також я вже трішки цікавлюся  обраною професією, щоб зрозуміти, як їх застосувати в майбутньому.
  • Дякую Вам, Дар’я, приємно було поспілкуватися. Бажаю Вам успіхів! 

 
Розмову вела Тетяна Розбицька, PhD

заступник декана з виховної роботи 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook