Ірина Добробатько з Полтавщини обирає спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

17 серпня 2022 року
   Вибір професії для випускника є чи не найскладнішим та найвідповідальнішим на життєвому шляху. От і наша абітурієнтка Добробатько Ірина, з Полтавщини, з мальовничого селища міського типу Градизьк, розташованого на північно-східному узбережжі Кременчуцького водосховища, на схилі гори Пивиха, вперше познайомилася з факультетом тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України та прийняла рішення тут залишитися на найближчі роки.

  • Ірино, розкажіть, будь-ласка, про себе.

— Мене звати Добробатько Ірина Юріївна. В цьому році завершила навчання в Градизькій гімназії імені героя України Олександра Більша Градизької селищної ради Кременчуцького району Полтавської області. Моє селище славиться риболовством так, як розташоване на Кременчуцькому видосховищі. В шкільні роки дуже захоплювалась співом, сподіваюсь, що і за навчання в університеті у мене буде можливість продовжувати займатися улюбленим захопленням.

  • Звідки ви дізналися про Національний університет біоресурсів і природокористування України?

— Багато наштовхувалась на рекламу університету в Інтернеті. Більш детально дізналася від товариша. Він навчається на факультеті тваринництва та водних біоресурсів за спеціальністю водні біоресурси та аквакультура. А я вирішила подати документи на спеціальність "Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва".

  • Що спонукало вас обрати цю спеціальність?

— Я вирішила, що на цю спеціальність завжди буде попит, тобто буде робота. Будь-який завод з переробки продукції тваринництва запропонує вакансію технолога.

  • Що очікуєте від навчання?

— Очікую отримати високий рівень знань, мати унікальну можливість проходити практику в найкращих тваринницьких господарствах України, так і за кордоном, познайомитись з новими друзями.

  • Де плануєте працювати після закінчення навчання?

— Поряд з моїм селищем знаходиться група підприємств «Глобино АГРО», провідний виробник м’ясомолочної продукції. Впевнена, що після закінчення університету та здобуття вищої освіти для мене знайдеться робота на цьому сучасному підприємстві України.

  • Дякуємо Ірино за інтерв’ю, бажаємо успіхів у навчанні. Зустрінемось на заняттях в Національному університеті біоресурсів і природокористування України!


Інтерв’ю з абітурієнткою провів
заступник декана з навчальної роботи
Сергій Грищенко

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook