В університеті триває І етап V Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

3 листопада 2014 року

     В університеті триває перший етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який повинен закінчитися до 10 листопада 2014 року. Організатором його проведення є кафедра української, англійської і латинської мов імені М.О.Драй-Хмари. Колектив кафедри розробив якісні тести, які стосуються Шевченкініани, а також запропонував цікаві теми для конкурсних творів.
      30 жовтня відбулося чергове тестування студентів (цього разу — студентів факультету біотехнології) і написання твору на одну із трьох запропонованих тем.

     Нині триває перевірка результатів тестування, на основі чого буде визначено кращі роботи, автори яких візьмуть участь у другому етапі конкурсу. Саме написання тестів і творів відзначається піднесеним і урочистим характером і супроводжується пересувною виставкою студентських стінних газет на теми української мови та шевченкознавства, а також демонстрацією репродукцій картин, які належать пензлю великого Кобзаря. На виставку завітав директор природничо-гуманітарного ННІ, член оргкомітету конкурсу професор Володимир Копілевич.


Пропонуємо короткий фотозвіт про проведення першого етапу конкурсу.

 

Анатолій Безпаленко,
завідувач кафедри української, англійської і
латинської мов ім. М. О. Драй-Хмари

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook