Дмитро Андрієць презентував свій новий диск на творчому вечері

30 жовтня 2014 року

 30 жовтня в університеті відбувся творчий вечір — презентація нового аудіодиску пісень на вірші знаного поета-пісняра Вадима Крищенка, які виконує Дмитро Андрієць.

 

 
Вадим Крищенко і Дмитро Андрієць – прекрасний творчий тандем. На запропонованому увазі глядача диску - твори на музику різних композиторів. Один з прекрасних романсів – «Твій силует» - написаний у співпраці з талановитим композитором Володимиром Домшинським, який донедавна працював у нашому колективі.
 
 
Справжню бурю емоцій викликали «Коні воронії». Але найулюбленішою піснею мами виконавця з представлених в альбомі є «Чарівниця». Її, як визнає сам Вадим Крищенко, дуже любить український слухач і завжди тепло приймає.
 
 
Співає Дмитро і в дуетах. Цього вечора він разом з Наталією Шелепницькою виконав пісню «Дві зорі». До речі, пані Наталії нещодавно указом Президента України присвоєно високе звання народної артистки.
 
 
 
Диск містить і щемливі пісні. Такі, як «Сирота», яка сколихнула душу слухача. Але домінантою спільної творчості автора і виконавця були і залишаються віра в Україну, її народ і майбутнє.
 
Валентин Обрамбальський, 
Ірина Білоус
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook