У студентів землевпорядників завершився перший тиждень виробничої практики із «Землеустрою»

8 липня 2022 року
ДП «Науково-дослідний інститут землеустрою»

    У студентів землевпорядників завершився перший тиждень виробничої практики із «Землеустрою», яка в цьому році проходить в дистанційному форматі.


    В Україні в сфері земельних відносин функціонує розгалужена система інститутів землеустрою, які проводять науково-дослідні та проектні роботи в галузі землеустрою, охорони, оцінки та раціонального використання земель, геодезичні роботи та надають консультаційні послуги.
Тому, пізнавальною для студентів третього курсу була зустріч із заступником директора, начальником відділу екологічних та ґрунтових обстежень ДП «Науково-дослідний інститут землеустрою» Михайлом Валерійовичем Козаком. На якій, їм розповіли про структуру підприємства та роботу його відділів.


   Державне підприємство «Науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» є державною госпрозрахунковою установою і як спеціалізована організація проводить виконання наукових і проектно-вишукувальних робіт, спрямованих на здійснення положень земельного законодавства України щодо організації раціонального використання і охорони земель, створення сприятливого економічного середовища і поліпшення природних ландшафтів шляхом розробки науково-обґрунтованої землевпорядної і землеоціночної документації, складання проектів відведення земельних ділянок, робочих проектів землеустрою, проведення топографо-геодезичних, ґрунтових, геоботанічних та інших вишукувань і обстежень земель. Державне підприємство має потужну матеріально-технічну базу, нормативно-методичне забезпечення, високий рівень підготовки спеціалістів, їх широкий фаховий склад (землевпорядники, грунтознавці, геодезисти, програмісти, юристи тощо).
Студентам-практикантам було цікаво прослухати інформацію про землевпорядну документацію та види робіт, які виконуються в Інституті землеустрою.


Стариший викладач кафедри землевпорядного проектування
Ірина Колганова 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook