IBM Day в університеті

23 жовтня 2014 року

     22 жовтня в університеті відбувся семінар «IBM Day — 2014. Лідерство бізнесу в нову епоху розумних рішень». Відкрив його проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку університету Андрій Кудін.
     Семінар спрямований на певну цільову аудиторію, тому учасниками були студенти двох навчально-наукових інститутів — інформаційного і телекомунікаційного забезпечення агропромислової та природоохоронної галузей економіки та бізнесу.

     Аудиторія, в якій проводився захід, була повністю заповнена слухачами. Адже відомо, що компанія IBM (International Business Machines Corporation ) — найбільший світовий виробник усіх видів комп'ютерів і програмного забезпечення та один з найбільших провайдерів глобальних інформаційних мереж. Мало хто знає, що існує інша напівофіційна назва компанії — «Блакитний гігант». Лектори від корпорації IBM ознайомили студентів та викладачів з сучасними трендами розвитку ІТ, бізнес-аналітики, безпеки інформації, мобільних та хмарних технологій. Так, Олександр Данько (IBM Academic Initiative, University and Government Relations Coordinator) розкрив створення можливостей через лідерство та інновації. Ігор Круковський (Information Management Specialist) представив загалу лекцію «Як розумно аналізувати дані», а Максим Костюк (WebSphere Sales Specialist) – «Мобільні рішення для управління бізнесом». Про хмарні технології проінформував Олександр Данько (IBM Academic Initiative, University and Government Relations Coordinator). Виступ Андрія Кузьменка (Security Portfolio Sales Professional) був присвячений темі «Cyber Security Education».

     Від слухачів лунало багато запитань. За це студенти отримували символічні подарунки з логотипами корпорації. Після семінару проведено круглий стіл, на якому обговорювалось питання впровадження технологій IBM в навчальну та наукову діяльність університету.
Тож висловлюємо подяку компанії IBM за такі ініціативи, а особливо вдячні Олександру Даньку за багаторічну плідну співпрацю з університетом.

Фотозвіт:

 


Олена Глазунова,
декан факультету комп’ютерних наук
та економічної кібернетики

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook